Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Laredoute

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Laredoute

..može pitanje-brojevi za dečkiće u laredoutu-kakvi su?..karlo mi nosi iz turbolimača 104,čak i pola broja više-sad neznam dali u laredoutu naručivati broj 108 kojeg će vjerojatno brzo prerasti ili slijedeći po redu a taj je tek 114???
    p.s.---preko pretražnika nisam mogla naći poseban topic o laredouteu pa ga otvaram-ako ga gdje ima,neka mod ovo briše... :?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

svakako br veći.ja sam za maloga naručivala po br iz turbo limača i kad je došlo bilo mu je pre maleno.broj veći definitivno

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I meni se dogodilo kao i penelope, zato naruči br veći!

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

veći, to mi bi znao njihov operater prilikom naručivanja telefonom sugerirati

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

koliko ste zadovoljne s tom robom?

ja stalno gledam, ali nikako se odlučiti...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...ja narucivala lani..iako-ne sjećam se broja,etikete odmah skinula.. ..e ali ljudi-roba je full kvalitetna,naručivala majice i full su kvalitetno napravljene..i nakon godinu dana i pranja-još su ko' nove..ove godine planiram naručiti malo više toga...

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

i ja sam noi naručivala i super je roba.

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam zadovoljna sa svime što sam od njih naručivala, od posteljine do naše i dječje robe ( bar do sada), još se spremam za novu litnju naruđbu, ako bude još uopće na lageru (frendica mi se požalila da je naručila brdo robe za dicu, a došlo samo malo, ostalog nema- tješi me samno to što su njena full starija. )

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

u jesen sam joj naručila dosta veće tutice (3 za 200 i sitno kuna) i prezadovoljna sam - još su u odličnom stanju!
    Sada idem malo prozujati po njihovim sniženjima - stvarno je dječja roba super
    Sebi sam uzela tri majice i nisam nešto ludo zadovoljna.

Nova avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

idem i ja prozujat , fala na preporuci!

Lila ha avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dječja roba im je ok, kavlitetna i dugotrajna. Uvijek naručujem broj po njegovoj visini, možda nekad br više. Tako kada je bio visok 80 cm, naručivala sam 86 i bilo je ok.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..ja ovaj put naručila broj 114-bermude finije,pa dva para bermuda od trapera( stone i obično plava) pa majice finije 2 kom pa majice obične 3 kom i dva kompleta ljetnih piđamica..heeehhhhh.....

Nova avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ima li neki jednostavniji način pretraživanja? Dugo treba dok svaku stvar koju otvori u pdf-u :/

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Nova prvotno napisa
    Ima li neki jednostavniji način pretraživanja? Dugo treba dok svaku stvar koju otvori u pdf-u :/
    I ja sam probala pa odustala

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Možeš skinuti cijeli katalog pa tako tražiti.
    http://www.laredoute.hr/novi.htm

samo onda ne znaš šta je na akciji a šta ne. :/

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ili uz pomoć starog ubadati ciljano
    totalno je komplicirano, da.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam prošlo ljeto naručila i roba je ok. uzela sam joj 86, makar je nosila 80. sad nosi te iste hlačice, malo su joj kraće ali je neki odličan model. zamišljene su kao 3/4 ali su odlično izgledale i kao duge.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

znači bacam se u akciju!

sad je samo pitanje hoće li toga i biti (jer se smišljam ima 2 mjeseca )

znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam par puta naručila od njih i više ne mislim. Treba im jako puno da stignu, a veliku većinu stvari ni nemaju, ali to neće reći kad radite narudžbu.
    Prvi put sam naručila par majica i jednu vestu. Nakon mjesec dana došle majice ( i to ne sve), veste nema. Nakon 2 mjeseca došao ostatak majica, a veste još nema. Zvala sam tamo da ih pitam što je sa vestom, gdje mi je jedna od operaterki rekla:
    Ta je narudžba otkazana.
    Ja: Pa tko ju je otkazao?! (odmah mi je pao na pamet MM)
    Ona: Računalo ju je otkazalo.
    Ja: Pa bilo bi zgodno da je računalo i meni javilo kako je otkazalo moju narudžbu.

Uglavnom, baš loše. Sva roba što sam vidjela je nekvalitetna, čudne su veličine, jedna mi se tunika odmah podrapala, a bilo je prekasno da je zamijenim, ali moram naglasiti da sam ja naručivala samo robu za velike.

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ja imam dobra iskustva, jednu majicu nosim već godinama, a naručila sam je iz prvog kataloga koji je izašao u Hrvatskoj i nošena je redovito svaku zimu. Deri-peri, a spada u red jeftinijih. Ista stvar s još dvije majice u kompletu poslije. Apsolutno su iznošene, a još vrlo pristojno izgledaju, kad se operu ista boja, ista veličina, ništa razvučeno.

Što se brzine tiče, meni su Neckerman i Quele daleko sporiji, upravo mi je neki dan stigao sako u rekordnom roku od tjedan dana. I kao poklon sat i narukvica...

Dosta mojih kolegica naručuje od njih i zadovoljne su, niti jedna nije imala pritužbi, samo trebaš otkriti svoj broj (ja sam prvi put naručila svoj broj pa mi je bilo premalo, od tad naručujem broj veće i sve mi je OK.

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja isto imam dobra iskustva. U trudnoči sam si naručila gačice trudničke, grudnjak, spavačicu i piđamu za dojenje (koooštalo je ali sam mislila da to moram imati ), tuniku trudničku...Veličine su mi odgovarale i kvalitetni su materijali. Što se tiče odječe za odrasle brojevi odgovaraju našim.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj znatizeljna prvotno napisa
    Ja sam par puta naručila od njih i više ne mislim. Treba im jako puno da stignu, a veliku većinu stvari ni nemaju, ali to neće reći kad radite narudžbu.
    Prvi put sam naručila par majica i jednu vestu. Nakon mjesec dana došle majice ( i to ne sve), veste nema. Nakon 2 mjeseca došao ostatak majica, a veste još nema. Zvala sam tamo da ih pitam što je sa vestom, gdje mi je jedna od operaterki rekla:
    Ta je narudžba otkazana.
    Ja: Pa tko ju je otkazao?! (odmah mi je pao na pamet MM)
    Ona: Računalo ju je otkazalo.
    Ja: Pa bilo bi zgodno da je računalo i meni javilo kako je otkazalo moju narudžbu.

Uglavnom, baš loše. Sva roba što sam vidjela je nekvalitetna, čudne su veličine, jedna mi se tunika odmah podrapala, a bilo je prekasno da je zamijenim, ali moram naglasiti da sam ja naručivala samo robu za velike.
    Isto, sporost nevjerojatna...prođe mjesec dana dok narudžba ne stigne (i iz Amerike mi je prije stizao nego iz njihovog skladišta u Francuskoj), pa još mjesec dana da zamjenim robu ukoliko nisam zadovoljna materijalom (a često nisam) ili veličinom (koju gotovo uvijek zaribam, strašno neke čudne veličine)....mjesec po mjesec i prođe sezona...

Isto tako, slažem se, nemaju puno toga jer se svi europljani razgrabe prije nas...tako da je to jedan veliki fejk...(barem što se mene tiče!!!)

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...jesu vam već počeli slati novi katalog za jesen/zimu?

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Moja kuma redovno kupuje svojoj curici, jako je zadovoljna. Ja još nisam nikada, nekako nemam naviku kupovanja odjeće preko kataloga. A i to što nisam sigurna za veličine. Prelijena sam za vraćanje ako ne odgovara. :/

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj LeeLoo prvotno napisa
    ...jesu vam već počeli slati novi katalog za jesen/zimu?
    ja ga dobila prije 2-3dana

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i mi smo dobili novi katalog, i naručili

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..uf,kad će meni stići...

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da ga neću dobiti
    dugo nisam ništa naručivala 8)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja nisam baš prezadovoljna, ljetnu robu sam morala naručiti već u 3. mj. da bih bila sigurna da će stići do ljeta, pola toga ne dođe, a ono što dođe debelo kasni. Ono što je mrvicu skuplje mi se čini dobre kvalitete a ono s niskim cijenama mi se malo izobličilo u pranju. Veličine su uglavnom manje, ali neke stvari ipak nisu, pa nikad nisi ziher.
    Puno bolja iskustva imam s Quelle gdje roba dolazi u roku 2 tjedna a samo jednom se desilo da nečeg nisu imali, a kvaliteta je peri-deri.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •