Namon 2 godine nošenja i pranja raspale su se platnene pelene, i sada ne znam što s njima. Ne bi ih bacila u smeće sa ostalim otpadom jer je to ipak platno i može se reciklirai.
Možda da ih bacim sa starim papirom :?
Namon 2 godine nošenja i pranja raspale su se platnene pelene, i sada ne znam što s njima. Ne bi ih bacila u smeće sa ostalim otpadom jer je to ipak platno i može se reciklirai.
Možda da ih bacim sa starim papirom :?
Stavi na burzu, da poklanjaš. Možda nekome i takve trebaju![]()
Jako su loše a mog starijeg su i nažuljale. Dok mi nisu stigle nove kod manjeg sam ih koristila preko jednokratne za široko povijanje.
Za pranje poda?!
joj i ja imam takvih i stoje u ladici
nekako mi ih je zao baciti![]()
racman mi je u komi i neke home made, 2 smibova covera (na 1 pustile gumice na 2 otisla oćica izvana) i 2 popolinijeva (unutra mi pukao pul)
mene sad zanima ono...za drugo i trece dijete...nema sanse da toliko izdrze, pogotovo one size koje se peru i deru cca 2. godine
Meni su u komi pelene koje sam prve kupila. Vjerujem da je razlog taj kaj sam ih najviše koristila. Kako sam gomilala pelene, tako su se te nove sve manje i manje derale. Mislim da je čista utopija da 20-30 pelena može izdržati više od jednog djeteta. Dobro da sam nagomilala pelena i pelena pa sad imam za još barem dvoje djeceTrenutno mi je gušt maštati kak ću, ako ću imati još bebica, motati malu bebicu onak retro, samo u tetre (barem prvih mjesec-dva).
Inače, za prenje poda nisu dobre zbog drukera pa sam ih strpala u ormar s cipelama. Poslužit će za brisanje cipela.
Ma na kraju ti dođe na isto. Kupovati za svako dijete ponovno ili nakupovati odjednom pa imati za troje :/
mi ćemo neke stare pelene staviti na novu guzu, ali one prve ćemo ipak staviti sa strane...ili je materijal pukao na mjestima ili su već tak tvrde od kamenca da ni sušilica ne pomaže
(još bi se gumice i čičak mogli zamijeniti, ali nema smisla, nova beba = bar neke nove pelene
)
Rupe na nekim pelenama se mogu srediti tako da se s unutrasnje strane, dakle one koja dodje na guzu jednostavno usije jos jedan sloj tkanine.
Da se ne obeshrabre oni koji planiraju koristiti planirane, u svakom slučaju, platnene pelene isplate se koristiti u svakom pogledu![]()
Newborn ili S možete dati djevojčicama da umataju baby born lutke. Bit će im super zanimljivo!![]()
racmane - rasparaj pa dobiješ zgodan uložak od frotira - oli za čišćenje, oli za neku pocketicu - tvojoj ili nekoj drugoj bebi!