Cure,situacija je sledeca:Zbog PCOS,sekundarne amenoreje i jos kojecega od trudnoce nema nista vec 2,5 godina.Ciklus dobijem uz Dabroston ili kontracepciju a na terapiju Klomifenom nema reakcije.Odlucili smo se za MPO (mm sve ok)Bila sam u 6 mjesecu kod doktora V u Mariboru (termin za IVF je april/maj 2011) koji mi je ponovo ukljucio Klomifen 6 mjeseci ali ako ne bude odgvora nakon tri mjeseca da dodjem kod njega na kako je on to rekao pripremnu inseminaciju.Znaci,radimo sve kako ide i za obicnu samo bez "ubacivanja sperme".Posto mi je ovo zadnja kutija od 3 Klomifena zvala sam Maribor i sestra mi je rekla da treba napraviti pauzu 1 mjesec (koju on nije spomenuo ali nema veze napravicu je).
Zanima me dali je neko bio u slicnoj situaciju,......koliko dana da rezervisem smjestaj,.......ima li neko pravilo kad se daje terapija (mislim da ce Gonal biti u pitanju)dali ej to svaki ili svaki drugi dan.............
Izvinjavam se na duzini maila ali ovo mi je prva inseminacija i nisam bas upoznata sa procedurom.......Unaprijed hvala