Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Previsok androstendion

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Previsok androstendion

cure isprika za otvaranje novog topica .
    ja imam zbog pcos-a jako povišen androstendion 14,2(nor.vrij.0,73-10,7).ima li cura sa sličnim problemom i da li postoji ikakvo rješenje u reguliranju tog hormona osim antibaybe pilula?Nakon koliko vremena u trudnoći jajnici prestaju proizvoditi prekomjerno taj hormon i da li on može utjecati na dok maternica ne počme sama proizvoditi svoje hormoniće? :? :?
    izgnjavi vas ja s pitanjima i svojom radoznalošću,ali vjerujem da mi jedino vi s sličnim problemom možete dati ispravan odgovor na temelju vlastitih iskustava.
    inače imam sve popratne simptome tog grozno povišenog hormona (dlakavost,rjeđenje kose,)jedino nemam akne i prekomjernu težinu.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja nemam vlastitog iskustva, ali znam da se svaki horomon može regulirati dobrom terapijom. Javi se s pitanjem tvom MPO liječniku, a on će te eventualno uputiti nekom enokrinologu ili internisti. Sretno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Draga moja mromi, jel' ti ono napisa da imaš PCOS? Povišen androstendion ti je isto tipičan za PCOS. Za PCOS, kao i za endometriozu, ti nema nekog lijeka, cilj liječenja je da se taj sindrom nekako zaobiđe i da dođe do trudnoće, a sindrom traje vjerojatno do menopauze. Vidi, pročitaj Rodino o PCOS-u, kao i svi Rodini tekstovi, upravo je fantastično precizan i sveobuhvatan, o opet tako user-friendly, prava Rodina kvaliteta !

http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=185&Show=693 (evo ti tu jedan od buleta da je povišen androstendion tipičan za PCOS)

Na ovoj stranici gore linkanoj imaš još masu članaka o PCOS-u, ima jedan trudnoća i PCOS, i njega lijepo pročitaj i sve ćeš znat, manje-više:

http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=185&Show=800

Dakle, sve to što imaš je očekivano, i vjerujem da će stručan dr. Bauman sve to lijepo izhendlat, a ti čim prije do bebea. Bauman ti je super, možeš mu se s mirom prepustiti, a u međuvremenu se informirati o PCOS-u, pročitaj i na ovoj stranici gore "PCOS i dugoročne zdravstvene brige" i trebala bi bit ful informirana o svom sindromu.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala ina33 na opširnijrm objašnjenju
    znam dr.Bauman je savršen doc. i vjerujem da sam u najboljim mogućim rukama,stvarno mu svaka čast!ja sam njega više puta u nekoliko navrata izgnjavila pitanjima o pcos,pa sam se sad prebacila na vas,sorry!
    on mi je sam rekao da je jedino rješenje T.,pa se nadam da ću ih riješiti s tim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •