Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 120

Tema: Kome (NE) smetaju strije?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

prvom prilikom idem na plastičnu uklanjanja strija sa trbuha

odvartne su mi
    ta tanka paperjasta kožica.. bljak
    sad sam debela pa su "ispeglane", mna dijeti sam
    kad smršavim, biti će onako odvratno naborane ka u moje rodice
    velike boraste pruge
    bljak

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

obozavam i slavim kao posljedicu trudnoce i rodjenja djeteta, .
    ja ih ne vidim takožviše kao evolucijsku falinku ili gospona Stvoritelja
    sve napravi OK, i onda tako zahebe
    zare je teško bilo stvoriti kožu predviđenu za naglo širenje zbog trudnoće?
    ne znam niti jednu drugu životinjsku vrstu koja ima strije
    di je tu logika?

imam ih više širine palca

fuj

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

strije me ne smetaju.ali me zato sekira potraga za dobrim jednodjelnim badićem.
    a da ne spominjem da ne mogu iz prve naći pupak..

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moje su skroz ispod pupka tako da mogu i bikini obuć
    nakon prvog poroda su mi strašno smetale i stalno sam na forumu kukala...
    a sad sam rodila prije 8 dana i sva sretna što nemam novih strija,stare su mi prirasle srcu

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja ih na trbuhu nemam.
    Imam malo po grudima i po bedrima (to još od puberteta)

I ne smeta mi uopće.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Imam strije po bedrima još od rasta u pubertetu, skroz su svijetle. U trudnoći nisam dobila puno, par crtica po leđima, al zato nakon poroda - od naglog mršavljenja puna bedra. Iskreno, ne smeta me, radije bih da ih nema toliko puno, al ne opterećujem se time. Treba voljeti svoje nesavršeno tijelo .

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nemam ih puno, ali me živciraju, jednako kao i drugi moji nedostaci.
    Nije da sam nešto opterećena time, ali da bih voljela bili glatka i zategnuta kao nekad - bih.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

od svih strahota koje imam po sebi, strije mi stvaaaaaarno najmanje smetaju jer se od tog silnog sala ni ne vide

uopće ih nisam dobila po trbuhu, ali su mi ih "bubrezi" zato puni. nikada na taj predio nisam obraćala pažnju jer ga u krajnjoj liniji baš niti ne vidim niti ne gledam, pa sam uvijek kremama mazala trbuh i bedra, dok jednoga dana nisam legla u tu neku čudnu bočnu pozu kad sam ostala konsternirana koliko ih po bokovima imam :shock:

no dobro, da je to najgore od svega..........al nije..........i meni su i celulit i šlaufovi puuuuuuno gora stvar i brijem da ću se i jednog i drugog ovaj put puno teže riješiti nego prvi

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Meni strahovito smetaju strije,nikako da ih prihvatim.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam i zaboravila da ih imam.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

svim ženama smetaju strije u početku ne zbog njih nego zbog savršenih curica koje prolaze pored vašeg muža, i onda si vi pomislite kako vi više niste tako seksi..a to nije istina..taka sam bila i ja..dok nisam vidjela da je moj muž dobio prave trudničke strije na rukama od bildanja i nije mi zbog toga ništa manje seksi..a ni ja njemu..stoga curke pustite strije na miru..koristite e vitamin da nahranite kožu i afroditinu noćnu kremu za izbijeljivanje,nakon 3 tjedna bit ćete si bolje nego ikad..pitajte muža dal mu smetaju..??

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Muzu ne smetaju,kaze daih ni ne vidi.Ali ja ih vidim.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Sada sam ti htjela reći ne gledaj se u ogledalo..ja sam bila jadna 3 tjedna..pazi ovo rodim Laru ne dobijem ni jednu kilu,napominjem da sam u trudnoći više mršavila nego se debljala,nisam ništa mogla jesti..rodim,ne mogu jest,onda sam odjednom počela jesti kao luda kupila sve ostatke za larom,i eto meni prva strija,pa druga..mislila sam da imam odvratne strije..
    ali nije tako,kupi vit e i tu afroditinu kremu i svi tvoji problemi će nestati...
    ti si i dalje najbolja svome mužu..to je bitno,kak bi lara rekla odabi strije!!!!

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni ne smetaju,uopće ih ne vidim.Naučila sam se na njih.Nemam ih na trbuhu. :D

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ionk ste većinu dana u robi,onih 5 min pred ogledalom zažmiri..a na plaži,stvi naočale i ko ih šiša,iskomentiraj druge,bit će ti lakše

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Imam strije po cicama, od puberteta. Posve su svijetle i ne smetaju me. Dapace, uvijek sam bila ponosna na svoje cice i smatrala ih lijepima, a ni MM nije nikad nista negativno rekao. Zasad ih po trbuhu jos nemam (31 tj. trudna) i samo mantram da ih ne dobijem prije mora - idem za 10-ak dana - pa da na plazi budem ko lubenica, s friskim crvenim strijama. Poslije toga, bas me briga.

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni smetaju!!
    Imam ih po bedrima od puberteta, po cicama i trbuhu od trudnoće. Ove po bedrima i cicama mi ne smetaju, ne vide se toliko.

Jedino mi se plače kad pogledam trbuh... I baš zbog toga što sam mršavija i trbuh mi je ravan, žalosno je što je unakažen. Nije toliko strašno, ali vidi se i smeta mi.

Koliko košta operacija za uklanjanje strija i podizanje cica??

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Candy koliko dođe operacija za cice ne mam pojma ali znam da se strije ne mogu ukoniti nikako doli ako su na višku kože pa se maknu zajedno s kožom,ali ako su oko pupka i bedara,nikako...
    Jedino izbjeljivanjem sa laserom ....a to jako slabo izblijedi..

Bio ti je dr.Džepina govorio u Red Carpetu onoj Gianni...Kad ga je pitala dal se mogu stijre maknuti

Osuđene smo na strijo omodu

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mislim da bih ja mogla ići na plastičnu da mi se strije uklone i koža zašije, samo ne znam da li je ožiljak takvog spajanja puno vidljiv

viruj mi, digla bih i kredit za to

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

meni, nemam ih uopće. Nisam se mazala nikakvim kremama, jednostavno to je sve genetika
    S druge strane imam strije po nogama kad sam bila u mlađoj dobi pa sam išla na dijetu, pa naglo smršavila. Ne smetaju mi, za ono što radim strije nisu odlučni faktor (pogađate da nisam manekenka). Tako ja na to gledam.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

onako iskreno i najiskrenije ne da mi smetaju nego mi se gade

nisam ih imala nikad, naprotiv imala sam krasnu lijepu kožu, zategnutu, ispod koje su bili lijepi mišići (bivša rukometašica) i bila sam si super s tim svojim ravnim pločastim trbuhom, prćastom guzom i mišićavim nogama.

e onda sam otišla na operaciju žuči, pa sam dobila ožiljak na pupku, i još tri mala reza na trbuhu i slom živaca jer mi je to odvratno
    zbog rezanja trbušnih mišića trbuh se ispod pupka malo opustio.

i onda je došla trudnoća s kojom su došle strije na bedrima, trbuhu ispod onog odvratnog pupka, popucane kapilare, celulit i sva druga sran**a koja mogu doći.

kad se pogledam ovako debelu u ogledalu izgledam si ko nasukani kit i sama sam sebi fuj.

što se tiče MM-a uopće me ni malo ne tješi to što njemu to ne smeta jer ja želim prvenstveno sebi biti lijepa i sexy pa tek onda njemu....

eto...i jedva čekam da rodim, i da se oporavim poslje poroda da se mogu ponovo primiti posla oko svog tijela.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    mislim da bih ja mogla ići na plastičnu da mi se strije uklone i koža zašije, samo ne znam da li je ožiljak takvog spajanja puno vidljiv

Potpuno te razumijem.
    Mrzim svije strije. Puno ih je i sitne su tako da to rezultira obješenom kožom-fuj!
    Mogu ja s tim živjeti, ali se ne mogu skinuti u bikini jer neću plašiti ljude oko sebe .

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa

Potpuno te razumijem.
    Mrzim svoje strije. Puno ih je i sitne su tako da to rezultira obješenom kožom-fuj!
    Mogu ja s tim živjeti, ali se ne mogu skinuti u bikini jer neću plašiti ljude oko sebe .

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

uzmi onaj jednodjelini badić, ima ih i sa suknjicom, pa ti pokriva bedra. Taj mislim kupiti ja, jer bez obzira što nemam strije izgledam kao nasukani kit (vidi post bleede) jer sam izgubila sveukupno možda 3 kile od poroda, pa me sram. Čak sam i vidjela jedne hlačice jednodjelne dole ispod koljena, gore sa bretelicama (nisu za kupanje u moru) - u tom se slučaju ne bi kupala nego samo malo utočala noge u more.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

.....ja sam se cijelu trudnoću mazuckala s uljima i kremicama i cijelo
    vrijeme ono JEEEEEEEEEEEEEEEEEE NEMAM SRIJEEEE, JUPIIII .... i onda
    sam ih dobila 10 dana prije poroda po trbuhu i cicama....

MM-u su to 'sexi prugice'..............

ajd dobro , fakat mi ne smetaju, pogotovo sad kad su
    počele svijetlit...

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pošto nisu velike ne smetaju mi... imam ih malo po trbuhu i bokovima.
    Ono što mi smeta je žlundra od trbuha...i to samo donji dio... gornji je super...čvrst...a dole ko da imam šlauf... i kada se sagnem sve se objesi ko prasici... :/

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne smetaju mi.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

odvartne su mi
    ta tanka paperjasta kožica.. bljak
    sad sam debela pa su "ispeglane", mna dijeti sam
    kad smršavim, biti će onako odvratno naborane ka u moje rodice
    velike boraste pruge
    bljak
    možda sam ja ta rodica
    prije ravan i divan, nakon 1.djeteta pun takvih strija, a sad i ruptura pupka
    katastrofa, al začudo manje mi smetaju neg prije, a tad je to bilo za v rijeme sexa, kad bih pogledala prema dolje- a ono naborana ko opečena vrećica

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tandina prvotno napisa
    naborana ko opečena vrećica
    E to, taj opis sam tražila . Iste moje!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa
    Citiraj tandina prvotno napisa
    naborana ko opečena vrećica
    E to, taj opis sam tražila . Iste moje!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ko prvi ode na plastičnu, molim da mi javi cijenu i detalje .

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

mhm.... a koliko im treba da posvjetle?
    ja si nekako mislim, obzirom da sam jako svjetle puti i stvarno se mrzim sunčati...ono smrt mi je bit na plaži i pržit se....pa kad posvjetle i neće se tako vidjet jer mi neće ostatak kože potamniti.

imam ih npr na riti još od puberteta ali se uopće ne vide golim okom jer su bijele a rit mi svjetli ko mjesec u mraku...ta pak sunca nikad vidla nije

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tak ce ti i ove pobijelit.

meni su u početku uzasno smetale i bacale me u depru. sad sam se navikla i opce mi ne smetaju. nit ce mi bit bed na plažu doc u dvodjelnom. smanjile su se a i linija mi se popravlja otkad vežbam!

tak da za sve treba vremena i strpljenja. nemojte se bedirat oko strija. netko je na forumu napisao da sau strije uspomena na trudnoću i tak ih treba tretirat

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj mama_mia22 prvotno napisa
    tak ce ti i ove pobijelit.

meni su u početku uzasno smetale i bacale me u depru. sad sam se navikla i opce mi ne smetaju. nit ce mi bit bed na plažu doc u dvodjelnom. smanjile su se a i linija mi se popravlja otkad vežbam!

tak da za sve treba vremena i strpljenja. nemojte se bedirat oko strija. netko je na forumu napisao da sau strije uspomena na trudnoću i tak ih treba tretirat
    potpisujem!

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma zivcira me sto sam se mazala po trbuhu i bedrima i nisam dobila nijednu. I onda mi izadju na desnoj cici jer tamo uopce nisam mislila da trebam mazati. I sad je grozno crveno. Jedva cekam da izblijede, onda mi vise nece smetati!

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Dok vas čitam, zahvaljujem svevišnjem na nasljednim genima - nemam niti jedne strije, šlaufa, rastegnute kože, imam ravan trbuh i nešto vrlo malo (drugima nevidljivog) celulita i kad si stisnem bedro i kad vidim i to malo - poludim.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ajde hvalisavice, bjezi s ovog topica

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Upravo sam se vratila sa ženskog kafenisanja na kojem je bilo i priče o strijama i kaže nekoliko njih da im je jako pomogla Murad krema. Je li netko probao?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

nikada čula za tu kremu..kupila sam onu novu afroditinu sa vit e i kao izbjeljuje ih,u kombinaciji je dnevna i noćna.kreme su super,samo se moraš redovito i obilno trackat s njima!
    u prvoj trudnoći sam dobila 3 strije,skoro se ni ne vide,sada se nadam kako neću dobit ni jednu.ali tko zna,sretna sam i s činjenicom da u ovoj trudnoći nisam još ni kilice dobila,štoviše nakon putovanja na more sa svekrvom skinula sam 2kg..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

meni ne smetaju... više mi smeta što mi motor stoji vani na kiši...

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    meni ne smetaju... više mi smeta što mi motor stoji vani na kiši...
    Kao da je ovo pisao MM. Njemu je motor njegova beba i da se razbije i ostanu mu ožiljci (kao strije) vjerujem da mu nebi smetalo i da bi ga i dalje pazio i mazio.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mene ne smetaju (jer ih skoro nemam) - onih par je izbijedilo..
    al zato imam viška na trbuhu

andrea2304

Početno

MRZIM svoje strije, ali imala sam samo 5 mj. da se na njih naviknem...... udebljala sam se 27 kg u trudnoći i ZADNJI TJEDAN dobila ogromne strije po stomaku i bedrima s unutarnje strane... nema šanse da ih sakrijem NA MORU! FUJ

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sTRIJE mi ne smetaju...ni od puberteta, ni od prve trudnoće...

Baš me briga.

M&A avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imam strije,imam viska kilograma...al kad pogledam moje andjele,sretna sam i koga briga.
    Ponekad me uhvati zuta minuta pa kazem MM:"Sjecas se kad smo se uzeli da si me mogao dlanovima obuhvatiti oko struka,a sad jedva uspijes ispruzenih ruku,koliko sam se rasirila!"
    Utjesni odgovor:"Nisi se ti rasirila,nego su se meni skratile ruke"

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    smetaju me, ali nemam love da ih se riješim pa ih ignoriram

kad budem imala 80 bit ću jednako naborana i smežurana kao i one koje nisu imale celulit i strije

to se zove ironija
    to ću upamtiti kao mantru :D

ja ih imam, puna sam strija po trbuhu... meni je tostrašno teško palo jer sam imala uvjek lijep trbuščić, ne mišićav nego baš lijep... i sad izgleda ko od da ga je netko prožvakao, ispljunuo i pregazio kamionom. i ostavio na suncu tak tri dana

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj mislava prvotno napisa
    strije me ne smetaju.ali me zato sekira potraga za dobrim jednodjelnim badićem.
    a da ne spominjem da ne mogu iz prve naći pupak..

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja strija imam punooo po nogama, najviše po bokovima, i po guzi, od puberteta su još ali čini mi se da ih je vremenom sve više i više... Mrzim ih, muka mi je kad mislim na njih, zato se trudim ne gledat i ne mislit...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja ih dobila zadnji tjedan prve trudnoce i mrzim ih........sad sam opet trudna i te moje neprijateljice su se lipo rasirile po citavom trbuhu...i sad ja ne volim gledat takav trbuh a moja beba u njemu spava i mrzim se zbog toga.....osim strija meni se trbuh totalno izdeformirao nakon trudnoce, pupak se ni nakon godinu dana nije vratio u normalu (kile su se istopile same od sebe bez problema)...ali zato imam stvarno predivan trudnicki!!! savrsenog oblika, velicine, cvrst i zategnut!!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj iridana2666 prvotno napisa
    Dok vas čitam, zahvaljujem svevišnjem na nasljednim genima - nemam niti jedne strije, šlaufa, rastegnute kože, imam ravan trbuh i nešto vrlo malo (drugima nevidljivog) celulita i kad si stisnem bedro i kad vidim i to malo - poludim.
    Ajme Iridana, nemoj to pisati na ovom topicu, budi sretna, blago tebi, Bogu zahvali, samo nemoj da mi znamo za to.
    Mislim, helooo, drugima nevidljivog celulita ? :shock: , pa takav za me ne postoji.
    Ko da ja kažem - imam nešto vrlo malo, drugima nevidljive pameti, ali ja je mogu otkriti kad se potrudim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •