Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 120 od 120

Tema: Kome (NE) smetaju strije?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj to-the-sky prvotno napisa
    Citiraj maria71 prvotno napisa
    smetaju me, ali nemam love da ih se riješim pa ih ignoriram

kad budem imala 80 bit ću jednako naborana i smežurana kao i one koje nisu imale celulit i strije

to se zove ironija
    to ću upamtiti kao mantru :D

ja ih imam, puna sam strija po trbuhu... meni je tostrašno teško palo jer sam imala uvjek lijep trbuščić, ne mišićav nego baš lijep... i sad izgleda ko od da ga je netko prožvakao, ispljunuo i pregazio kamionom. i ostavio na suncu tak tri dana
    a znaš kaj ti je fakat ironija: ja nikada nisam imala ravan trbuh, uvijek se vidio, ali niti jedne strije. Svatko ima svoje, I guess, savršena žena se još nije rodila (i nemojte mi sad reći da ima manekenki koje jesu - u kojem slučaju jeste li čule za fotoshop?)

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kako ne, a ja zivim u uvjerenju da sam savrsena 8) sa 90kg (trudna sam pa mi se 10kg oprasta), pjegicama, narancastom kosom, corava, sa strijama i celulitom...al sam sama sebi savrsena

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj L&L0809 prvotno napisa
    kako ne, a ja zivim u uvjerenju da sam savrsena 8) sa 90kg (trudna sam pa mi se 10kg oprasta), pjegicama, narancastom kosom, corava, sa strijama i celulitom...al sam sama sebi savrsena
    apsolutno se slažem, sve je u oku promatrača. Ali da ne bi bila u zabludi, oprašta ti se samo 6 kg

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tako je, ljepota i savrsenstvo su najsubjektivniji pojmovi koji postoje. a ni 6kg nije lose

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    Citiraj L&L0809 prvotno napisa
    apsolutno se slažem, sve je u oku promatrača.
    Ovo ste baš lijepo rekle.

Kod mene je situacija takva da ih na trbuhu nemam nego samo na grudima i bedrima i to nakon što sam smršavila poslije druge trudnoće. Dal me smetaju?!.....Pa baš se ne umaram time. Imam dovoljno drugih problema. Kad bi mogla birati, radije ih ne bi imala, al kad su već tu, nek i ostanu. Možda ih se riješim jednog dana kad budem opako bogata (čitaj: nikad)

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja imam vrlo slikovit trbuh. Strije mi se šire iz pupka kao zrake sunca.

Dvije najveće gledam kao cajgere na satu. Na mom satu je 5 sati i 5 minuta. Tak se nekak rodila i moja druga kći koja mi ih je priuštila.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Fidji prvotno napisa

Dvije najveće gledam kao cajgere na satu. Na mom satu je 5 sati i 5 minuta. Tak se nekak rodila i moja druga kći koja mi ih je priuštila.
    još samo da ti se poslože u sliku Gospe i business Tko kaže da strije moraju biti nekorisne i ružne 8)

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj elin prvotno napisa

još samo da ti se poslože u sliku Gospe i business Tko kaže da strije moraju biti nekorisne i ružne 8)
    Bože mi prosti!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja nemrem vjerovat. Ovakav opis trbuha u životu nisam čula!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Trackala i mackala trbuh nema čime nisam u obje trudnoće i sve opet džaba-strije su tu (doduše ,ne kao kod Fidji , ali se vide). ne smetaju mi nešto posebno, više mi onako s vremena na vrijeme,ako sam u bedu, idu na živce. Baš kao i celulit, ali Bože moj...

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

bas sam jucer skuzila da sam dobila 2 strije na trbuhu :shock: mislila sam da ak u 1. trudnoci nisam dobila strije na trbuhu, necu ni sad... na ove strije na cicama i bokovima sam se vec navikla, sad ce mi trebati malo vremena da se i na ove naviknem, pa da si budem opet savrsena

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

imam jedno pitanje - kad sam rodila skuzila sam da sam dobila i par strija ispod pupka (kad sam imala trbuh nisam ih ni vidjela). i nije da me smetaju vizualno, nego me svrbe. jesu li i vas koje imate strije po trbuhu, poslije poroda svrbile?

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja nakon prve dobila samo dvije tri,i ostao mi lijep trbušić,baš sam bila ponosna na njega
    a sad nakon druge ,svrbilo me i pucalo u trudnoći ko ludo! I to ih imam više na lijevoj strani gdje su njoj bila leđa jer je tamo težina bila veća. Mislila sam da ću se raspuknuti! A bogami je bila i veća i teža od prve!
    Stvarno mi je ostao ružan trbuščić, , baš kako je to the sky napisala.
    Imam viška kože,za napraviti bar - dječji kišobran

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Daisy@ prvotno napisa
    Imam viška kože,za napraviti bar - dječji kišobran
    Joj, nemrem da se ne nasmijem.... Nakon treće trudnoće, nisam ni ja daleko.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ima nas još!Sve ode al brate kože na izvoz!
    Strija nemam a s celulitom se družim

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Imam i strije koje sam dobila još u tinejđerskoj dobi jer sam brzo rasla, a oko njih na nogama i celulit.

Nadam se da sad nebum dobila nikakve nigdje! A ak bum - nekak bum se i na njih navikla!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sandra-zvrk prvotno napisa
    Imam i strije koje sam dobila još u tinejđerskoj dobi jer sam brzo rasla, a oko njih na nogama i celulit.

Nadam se da sad nebum dobila nikakve nigdje! A ak bum - nekak bum se i na njih navikla!
    Ovak i ja... U trudnoći nisam dobila ni jednu jedinu striju, ali brate mili, u petom i šestom osnovne raspucala sam se ko trešnja na kiši i trebalo je 10 godina da to izblijedi, a nestalo nije nikada. Navikne se čovjek... ima i gorih stvari!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

moja šogorica ide u kliniku na uklanjanje, ostavila silne novce, i niš....nema tome lijeka

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Da, strije se i kirurški jako teško uklanjaju, tko smisli lijek za njih obogatit će se! Tu vrijedi bolje spriječiti nego liječiti. Osim genetike, tipa kože i kremica u trudnoći koje ne znamo koliko zaista pomažu, jako je važno i ne dobiti previše kila u trudnoći, pogotovo ne naglo (to nije dobro i iz gorih razloga od strija). Mislim, ak dobiješ 30 kg naravno da ti ni strije ne ginu u 99,9% slučajeva.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •