pletena dugačka vesta
35% akril
45% pamuk
piše samo ručno pranje, max na 30 stupnjeva
e sad, s obzirom da je vesta jako dugačka i teška za ručno pranje, što će se desiti ako je operem u mašini na 30 stupnjeva?
pletena dugačka vesta
35% akril
45% pamuk
piše samo ručno pranje, max na 30 stupnjeva
e sad, s obzirom da je vesta jako dugačka i teška za ručno pranje, što će se desiti ako je operem u mašini na 30 stupnjeva?
Ja takve stvari perem u mašini na 30 stupnjeva. Bez razmišljanja.
Ja sve perem u masini. Ono sta ne moze prezivjeti masinu, nije vrijedno mog ormara.
Ja bi je isto bez razmišljanja šutnula u mašinu na progam za osjetljivi veš, pa kom opanci kom obojci. Ali nadam se da ti iz mašine ipak neće izaći obojak![]()
pa zar nemaš na mašini opciju ručnog pranja....
kad sam to otkrila , ništa više ne perem na ruke
mašina je candy grand go610
Postoje stvari koje ni to ne mogu prezivjeti.maria71 prvotno napisa
potpis, samo je moja Candy Alisemaria71 prvotno napisa
ja nemam takvih stvarimarta prvotno napisa
ja sam white trash
ma nemam ni ja takvih stvari (iako imam opciju rucnog pranja)
nema sta nisam ubacila unutra (dobro, jos nisam ubacila nista sto ima mamu i tatu) od plisastih igracaka s nekim unutarnjim "mehanizmom" (tipa - stisnes stomak zirafi ona se smije i sl.), do salova, kapa, sintetickih, mijesanih, podnih prostirki, raznoraznih navlaka i dijelova za djecja kolica, sjedalice i slicno, obuce (kozne, platnene, svakakve...)...
i jos se nije desilo da je nesto izaslo van neprepoznatljivo![]()
nemam ni jamaria71 prvotno napisa
![]()
ali sam vidjela na svoje oci sta moze izaci iz masine.
vesta je upravo oprana u vešmašini, na programu za osjetljivo rublje. niš se nije stisnulu a bogme niti razvuklo :D
:D
Super!
Samo pazi kod sušenja. Vunene stvari se suše na vodoravnoj podlozi, ako objesiš na štrik, može se razvući ili izdeformirati!
znam to za sušenje, evo suši se na ravnoj podlozi, pazim da mi neki rukav ne "odvisi" ili nešto slično....
Mislim da smo zaslužili da nam uslikaš majicu![]()
Ja bih samo ovo potpisala.Ja sve perem u masini. Ono sta ne moze prezivjeti masinu, nije vrijedno mog ormara.![]()
ajd da se i ja ubacim ovdje![]()
iman proljetnu jaknu iz zare, pise 100% pamuk i da se moze prati u masini na 30 ali bez centrifuge. mene ju je ipak nekako strah oprati? sta vi mislite?
ja u principu perem i ono na čemu se piše da se ne pere, na ručnom programu, kako su cure već napisalemalena beba prvotno napisa
ako piše da se pere, onda peri (nemoj od mene tražiti da ti kupim novuako se šundra)
to 30 bez centrifuge ti je to ručno pranje
aha, to je toaleksandra70vanja prvotno napisa
a ja mislila da vi imate neke SF perilice
![]()
![]()
kod mene nije. ima lagana centrifuga i duže stoji mašina, namače u vodi (prvi put sam mislila da se pokvarilamalena beba prvotno napisa
)
ti si to detaljno proučavala 8)ninochka prvotno napisa
ja samo uključim na tamo gdje mi piše 30 i nacrtana je ruka, i nakon par sati se sjetim da bi to mogla i izvaditi iz mašine
fakat ima neku centirfugu, jer roba nije skroz mokra, ali nije ni iscjeđena ko limun, valja 450, nisam baš previše analizirala
ma čula sam da je počela raditi i onda stala. pa sam išla vidit jel živa![]()
ja na svojoj mažini imam posebnu tipku na kojoj je nacrtana ona ruka,kao ručno pranje.![]()
a ja sam zaboravila isključiti centrifugu i izvrtila se vesta na 1000 okretaja. kao što rekoh - bez štetnih posljedica!
slika ?![]()
i ja čekam slikumarta prvotno napisa
![]()
osim što sam par puta obojala cilu mašinu bijele robe u neku nebuloznu boju, nemam tragikomičnih dogodovština s pranjem u mašini.
ali zato moj majkec ima nekoliko bisera.
jedan čak i čuvamo za uspomenu, a bome nam uvik izvuće osmjeh na lice.
jednom joj je kožna rukavica upala među bijelu robu i oprala se na 90 stupnjeva. izašla je cila ukočena ko ruke iz horor filmova, ono kad provire iz groba.
drugi put je moj džemper isto skuhala. rukavi mu se otegli meni do kolina, a on sam mi je jedva mogao pokrit prst. cili se izdebilizira u pranju.![]()