Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Udarac u glavu

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Udarac u glavu

Danas sam, izlazeći iz podruma čija unutrašnjost ima normalno visok strop, ali spušteni ulaz i treba se sagnuti pri izlasku, lupila glavom o metalni okvir vrata, toliko jako da mi se na par sekundi smračilo, malo sam bila dezorijentirana dok sam shvatila što mi se dogodilo, naravno da je i zaboljelo, i dosta sam raskrvarila tjeme.
    Kako se nisam onesvijestila i ostala sam pri sebi (osim šoka kad sam skužila da su mi ruke krvave nakon što sam pipnula tjeme), nisam išla na hitnu, nego sam se javila poznaniku liječniku u susjedstvu koji je to dezinficirao, zaustavio krvarenje, vidio da je rana površinska, ali je hematom malo veći, i rekao da ne moram na hitnu ako ne budem dalje krvarila (triput dnevno držim obloge s ledom i ispirem s nekom tekućinom).
    E sad, zanimaju me vaša iskustva ako ste imali takvih udaraca: smijem li sutra oprati kosu, moram li predostrožnosti radi mirovati koji dan (glava me malo boli, ali me u zadnje vrijeme i inače boli pa ne pripisujem to samo udarcu), i smijem li na bicikl i druge uobičajene, ne preteške fizičke aktivnosti?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja ne bih još prala kosu... a izbjegavala bih i bicikl... tijelu nakon svake, pa i tako bezazlene traume, treba vremena da se oporavi. daj mu ga... ipak je to glava.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam prije 2 ljeta opalila glupom glavom o deblo na putu... sretna sam sto oko nisam izgubila jer me je jedan batrljak od grane probio izmedju oka i nosa (milimetri su bili u pitanju), jedan mi je izbusio rupu na obrvi a treci rupetinu iznad cela u kosi. udarac je bio tako jak da sam pala i nisam skuzila sta se dogadja... sikljalo iz mene par litara krvi (izgleda da je to dobro, tako su mi bar rekli, da ne nastanu veliki podlivi), glava me bolila par dana, nakon toga se podliv ipak spustio oko oka...
    sve proslo ok, nisam isla dr-u.
    drugi put sam, nakon par mjeseci, udarila svom snagom o staklena vrata, razbila prvi zub, opet sikljalo krvi iz mene, iz desni, iz nosa, glava bolila opet par dana... i opet nisam isla u dr...

sad mi dodje da hodam ko zombi sa ispruzenim rukama jer sam traljava do besvjesti (ako je itko gledao kralja ribara, nesto ko cura williamsa iz tog filma, jadna ti sam hehe)

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala, cure Danas sam dobila i injekciju protiv tetanusa za svaki slučaj, a i smijem sad oprati kosu (bez trljanja). Boli još samo malkice na dodir. Pinky, mogu te zamisliti, ja sam s godinama sve smotanija, tj. rastresenija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •