Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: endometrioza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

podižem zbog dobre vijesti..cilest čini čuda, cista je nestala, za sada je sve o.k. Dobila sam nekoliko oprečnih mišlenja na moju dijagnozu, ali izgleda da je i ovog puta moja doc. Sanja bila u pravu. Rekla je, vidit ćemo, ja po onome što je novo u mojoj domeni mislim da će cilest(koji je najbolji baš za ovo) to riješit..I evo, za sada bez kontraceptiva i bez operacije..

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj MajaMajica prvotno napisa Vidi poruku
    podižem zbog dobre vijesti..cilest čini čuda, cista je nestala, za sada je sve o.k. Dobila sam nekoliko oprečnih mišlenja na moju dijagnozu, ali izgleda da je i ovog puta moja doc. Sanja bila u pravu. Rekla je, vidit ćemo, ja po onome što je novo u mojoj domeni mislim da će cilest(koji je najbolji baš za ovo) to riješit..I evo, za sada bez kontraceptiva i bez operacije..
    sta je cilest...................i jas imam endometrioza laparaskopija pravena vo 2003g.i po 4 meseci se povtori sega treba povtorno da se operiram otvorena operacija imam na dvata jajnici na creva i stomak.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj MajaMajica prvotno napisa Vidi poruku
    zdravo.............sto e toa cilest tabletki inekcii ili sto.........jas sum makedonka kaj nas go nema ...........kolku pari e vo evra ako mozes da mi kazes,i jas imam endometrioza se operirav vo 2003 i se povtori za 4mes.sega treba povtorno da se operiram imam tri cisti na leviot jajnik 2 na desniot,isto imam i na creva i na stomak...i ne znam sto da pravam..........

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •