Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Gnojna angina?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Gnojna angina?

Evo cure molila bih vas za savjet.
    Imam malenu od 3,5 godine koja je prije 15 dana pila sumamed zbog upale grla-gnojne angine. MM i ja smo primjetili neugodan zadah iz usta i vidjeli bijele naslage na anginama, nismo odma išli doktoru jer je sve bilo bez temperature i bila je sasvim normalna. Kad se to počelo povečavati odveli smo je doktorici koja nas je uputila na bris grla koji je bio uredan ali ona je nakon par dana od toga počela odbijati hranu, teško je gutala i počela nemirno spavati (svakih pola sata bi plakala ) i uz to je hrkala. Odveli smo je dežurnom koji je dao sumamed jer je rekao da je to upala grla. Nakon tri dana na kontroli kod svog doktora rečeno nam je da to nije bila upala i da nije trebao antibiotik. Moram vam reči da joj se to sa antibiotikom povuklo, znači angine su bile čiste. Ali njoj se zadnjih par dana ponovo javio neugodan zadah iz usta i ponovo bijeli čepiči na anginama. Sad više ne znam što raditi, dali je opet voditi doktoru ili čekati?
    Da li je neka od vas imala slična iskustva i možete li mi dati kakav savjet?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

nisam medicinar...ali kao čovjeku sa zdravim razumom čini mi se da doktor koji malom djetetu za upalu grla ( i to nepotvrđenu ) prepisuje sumamed nije baš sav svoj...

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

o da,naša na prvi pogled obična upala odvela nas je tik u bolničku sobu dijagnoza gnojna angina uz pratnju adenovirusa,6 dana terapije sumamedom i dobro od tad svako malo nova upala,novi pregledi otorincu- ukoliko se naniže par angina savjetuje vaditi treću,nedavno smo otkrili čudotvorni med svakodnevno konzumiranje urodilo je plodom već 2mj ništa čak su se smanjile a bile su ogromne gotovo spojene,povečavale se bez razloga...uglavnom hoču reći da isprva nisam reagirala dok se nije dogdilo najgore bolnica više ništa ne prepuštam slučaju svakako prati situaciju nadam se da će ti naše iskustvo koristiti veliki

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

NINA80, misliš li na običan med ili neki poseban pripravak?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo isli na 4 misljenja kod specijaliste, da bismo skuzili da gnojne angine mozda i nisu bile gnojne angine, nego nesto blaze. Svatko vidi ono sto hoce. Troje su nam preporucili vadjenje krajnika a posljednji ne. I nismo ih vadili i zadovoljni smo.
    Kako smo ga izlijecili? Ispisali ga iz vrtica. 8)

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj cvijetak prvotno napisa
    NINA80, misliš li na običan med ili neki poseban pripravak?
    Petrovićev med-za kašalj

koliko ga već tu reklamiram mogla bi uzeti i neku proviziju

spasio nas je,imaš ga u gradskim ljekarnama i košta,al rezultati su sjajni od tad nikakvih problema sa otečenim mandulama bile su ogromne gotovo spojene med ga je izliječio,nikakav sirup mu nije ravan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •