Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Cista na posteljici

Midori avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Cista na posteljici

U 8. sam tjednu. Prije par dana na UZV-u ginekologinja mi je vidjela cistu na posteljici malo veću od pola cm. Ona kaže da ništa ne brinem, s bebom je inače sve u redu, ali, naravno, ne mogu si pomoći. Ima li tko slučajno slično iskustvo?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemam ti kaj posebno za rec osim da sam sad u 19. tjednu i takodjer imam cistu na posteljici. jedino sto mi je doc rekla je da se nista ne brinem jer ona nikako ne utjece na razvoj bebe, ali da ju oni moraju pratiti... Sta god to znacilo...

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cista u posteljici može i ne mora značiti ništa posebno.

Bitno ti je da miruješ i da se cista ne povećava; s ovom veličinom ciste možeš bez problema iznijeti cijelu trudnoću. Ustvari je najveći problem s cistama, hematomima i inim što zauzimaju mjesto u maternici, ograničavaju rast i razvoj ploda pa često (ako su veliki) mogu dovesti do pobačaja ili preranog poroda.
    Ali za to ti maternica stvarno mora biti puna cisti, mioma, hematoma ili već čega. S pola cm nemaš o čemu brinuti...

Jako puno žena ima tokom trudnoće neki takav problem, koji se najčešće riješi sam od sebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •