Citiraj s3ja prvotno napisa
...Raščistiti to u sebi...Pa da i meni postane jednostavno. tako će i malenom biti jednostavno...
sama si rekla. neće njemu teško pasti nedostatak oca, nego što na spomen njega, TI protrneš. to će dijete vremenom osjetiti, ako već ne osjeti. stoga bih prvo tebi savjetovala da raskrstiš s ocem, da se ti "oprostiš" od njega, što je bilo bilo je (nek barem plaća alimentaciju)... što prije to riješi sama sa sobom, a djeca k'o djeca...takve stvari bolje prihvataju nego što ti se čini. jer drugačije ne znaju pa ne prave od toga toliku halabuku. moji jesu bili u braku, al oca nikad nije bilo sa nama, živio je u inozemstvu, jako često i dugo putovao, mi ga posjećivali u ljetu... za nas je to bilo normalno i nikad nismo ni pomislili da bi drugačije moglo biti.

to sa Karmelom VC mi izaziva nelagodne osjećaje, iako ne znam zašto. Možda nepovjerenje, jer mi se čini da je to izjava za medije tipa "Ja sam jadna žrtva ali sam plemenita" a zapravo ne vidim neku dobrobit za dijete. To je kao da mu svaki dan servira "tvoj tata postoji ali te ne želi" ma kako to bilo fino umotano.
potpis.