vendela prvotno napisa
s3ja
Ali moram dodat da i mene nekako najvise zaboli kad on kaze TATA i u igri i kad bas zove i u svakoj situaciji kad spomene rijec tata a to je jako cesto po nekoliko 10-etaka puta dnevno
ameni se

stegne do pucanja
tako da mi je potpuno jasno kako se osjecas

jer i samoj mi je tako
Jedino sto moj sin ima tu priliku kontaktirat s ocem i cak imamo jednu slikicu di su njih dvoje zajedno prije Tonkovog 1. rodjendana slikani zajedno , a ja mu s vremena na vrijeme pricam da je to tata i sve tome slicno , jer mislim da bez obzira na odnos mene i Tonkovog tate on MORA znati tko mu je otac akad odraste nek sam odluci hoce li i dalje odrzavat kontakte s njim ili ne!
Sloboda izbora !
Ne poznajem tvoju situaciju, ali ja bih bila presretna da moj Maleni ima to što tvoj Tonko ima! Tatu s kojim povremeno kontaktira, tatu koji to želi.
To bi za mene bilo idealno. Ja i on nismo zajedno jer to jednostavno ne bi funkcioniralo. Pretpostavljam da je i kod vas tako. Ali ti možeš pokazati zajedničku fotografiju i pričati o tati...Mi imamo već dva albuma puuuna fotkica, al na nijednoj tata... Tonko ima jednog dana veću mogućnost izbora.. Rekla bih ti, u tom pogledu možeš biti sretna. A opet puno drugih majki može isto to i meni reći!
Ma, jako su rijetke idealne situacije, skladne potpune obitelji. I svaka im čast, jer nekako slušajući i promatrajući svijet oko sebe, čini mi se da su u izumiranju...
Znam da je najvažnije da se ja sama u sebi osjećam zadovoljno i sretno, jer će se kroz našu veliku bliskost i moje dijete osjećati tako. I živjeti dan za dan, hrabro i s osmijehom.