Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Preporuka za socijalnog ginekologa u centru Zagreba

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Preporuka za socijalnog ginekologa u centru Zagreba

Molim Vas, može li mi tko preporučiti ginekologu u Zagrebu. Može bilokoji kvart samo da nije daleko u Dubravi, na Malešinici i sl. Imam već svog privatnog i zadovoljna sam njime ali htjela bih obaviti neke pretrage koje su kod privatnika skupe. Imam problema sa bolnim menstruacijama i htjela bih prekontrolirati hormone i napraviti briseve. Inače nemam nikakvih problema i svi nalazi pape su u redu, ali bolne menstruacije su mi stvarno veliki problem jer me prvi dan hvataju nesvjestice i povraćam još uz to što me jako boli u predjelu leđa. Dakle, ako znate nekog ginekologa koji je odličan dijagnostičar i koji će puno truda i vremena uložiti da riješi moj problem svaki prijedlog je dobrodošao...Osim Studentske poliklinike jer sam tamo pokušala otvoriti karton i nije bilo ugodno iskustvo.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala na linku. vidjela sam taj topic i pročitala uglavnom preporuke za liječnike koji odlično prate trudnoću pa sam zato otvorila ovaj topic za nekog tko je stručan na polju jako bolnih menstruacija. pitat ću tamo

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ja bih također trebala preporuku za hzzo ginekologinju na području centra (ne mora nužno biti najuži centar).

Htjela bih pedantnu, predanu, stručnu (posebno bitno) doktoricu, koja je voljna objasniti mi sve i koja nije nonšalantni "lako ćemo" tip.
    Posljednje uređivanje od sirius : 31.10.2010. at 21:13 Razlog: Obrisani djelovi u kojim se imenuje i vrijeđa osoba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •