-
Preporuka za socijalnog ginekologa u centru Zagreba
Molim Vas, može li mi tko preporučiti ginekologu u Zagrebu. Može bilokoji kvart samo da nije daleko u Dubravi, na Malešinici i sl. Imam već svog privatnog i zadovoljna sam njime ali htjela bih obaviti neke pretrage koje su kod privatnika skupe. Imam problema sa bolnim menstruacijama i htjela bih prekontrolirati hormone i napraviti briseve. Inače nemam nikakvih problema i svi nalazi pape su u redu, ali bolne menstruacije su mi stvarno veliki problem jer me prvi dan hvataju nesvjestice i povraćam još uz to što me jako boli u predjelu leđa. Dakle, ako znate nekog ginekologa koji je odličan dijagnostičar i koji će puno truda i vremena uložiti da riješi moj problem svaki prijedlog je dobrodošao...Osim Studentske poliklinike jer sam tamo pokušala otvoriti karton i nije bilo ugodno iskustvo.
-
Osoblje foruma
-
hvala na linku. vidjela sam taj topic i pročitala uglavnom preporuke za liječnike koji odlično prate trudnoću pa sam zato otvorila ovaj topic za nekog tko je stručan na polju jako bolnih menstruacija. pitat ću tamo
-
Ja bih također trebala preporuku za hzzo ginekologinju na području centra (ne mora nužno biti najuži centar).
Htjela bih pedantnu, predanu, stručnu (posebno bitno) doktoricu, koja je voljna objasniti mi sve i koja nije nonšalantni "lako ćemo" tip.
Posljednje uređivanje od sirius : 31.10.2010. at 21:13
Razlog: Obrisani djelovi u kojim se imenuje i vrijeđa osoba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma