Svatko je prića za sebe. Mene su trudovi probudili oko ponoći i bili su kao strašni grčevi u crijevima, pa sam sat vremena brijala da su probavne smetnje od grška koji sam pojela za ručak. Nikakva bol u križima, trbuhu ili menstrulni grčevi, niti slično. Odmah su bili na razmaku 1 min i trajali cca 1 min i nisu prestajali, MM je zvao hitnu da ih pita što bi to moglo biti i da nam čovjek ozbiljno nije rekao da hitno idemo u najbližu bolnicu mi bi dumali na WC-u dok dijete valjda samo nebi ispalo van,a kriva sam bila ja jer sam tvrdila da imam grčeve od graška i da to nemogu biti trudovi jer oni počnu postepeno, pa prvo izađe čep, pukne vodenjak .... Na stolu dok me ginekolog pregledavao sam se otvorila s dva na četri prsta u sekundi, u idučih cca 30 min ful otvorena. Dakle sve je počelo oko ponoći, a beba se rodila u 3.34, u bolnicu sam došla oko 1.30. Nemam pojma kad mi je otišao čep i puknuo vodenjak jer su mi nakon dolaska u bolnicu trudovi bili gotovo bez razmaka i samo sam se koncentrirala na disanje. Eto tako je to bilo kod mene. Dobrih sat vremena nisam skužila da imam trudove (ma mislim sad bi ih prepoznala u sekundi), ali odmah su bili na 1 min bez ikakve uvertire.