dobar dan, ja sam apsolventica predškolskog odgoja. u slobodno vrijeme vec 3 godine (od kad sam upisala faks) volontiram i odrađujem stručnu praksu u jednom domu za nezbrinutu djecu, imam u planu stažirati i raditi u domu (jer je to jedino čime bi se željela baviti u životu) pa bi zato željela pisati diplomski rad u vezi nezbrinute djece, domova i slično ali problem je literatura. o domskoj djeci puno toga znam na osnovu te 3 godine volontiranja i odrađivanja prakse i o tome bi mogla pisati do mile volje ali ne može diplomski bit samo moje iskustvo bez literature![]()
zato sam došla na ideju da vas na ovom podforumu pitam (jer bi možda pisala o posvajanju djece) da li imate možda neku literaturu preporučiti, vidim da tu piše kako ide postupak posvajanja i to će mi trebati, ali trebale bi mi knjige...znači o posvajanju, prilagodbi djeteta na novi dom, možda neka tipična ponašanja, problemi koji se javljaju, stručna literatura i slično. pitat ću i njih u domu, ali voljela bi ovdje saznat još koliko je moguće.
posvajanje je samo jedna od opcija (meni zanjimljivija), ali u panici sam kako ću sklepati 40-ak stranica tog diplomskog rada.
help! :?
p.s. jednog dana ću vam se ziher pridružiti kao jedna od vas 8)