Citiraj dille prvotno napisa
Prije nego me pitate, a zaboravila sam ranije navesti, maleni ima puuuno popiskanih (8-9) i pokakanih (5-6) pelena i koza mu je prekrasno ruzicasta i napeta. Robica mu je svaki dan sve manja i vidljivo napreduje, no ono sto mene najvise brine su te prazne grudi!!! Ocekivala bih da ce, ako preko 6h po noci ne budu ispraznjene, ujutro biti pred pucanjem, a ono - jadne i nikakve, a maleni vuce i vuce i vidim da mu je malo.
Dok sam ja odgovorila, ti vec napisala drugi post

Ovo sto si tu napisala je izvrsno!!!! To je ono sto je bitno!!! A to kako grudi izgledaju i kako ti mislis da bi trebale izgledati je vrlo subjektivno, i na osnovu toga se ne moze nista zakljuciti... bitno je ono sto si napisala - mokre i pokakane pelene, sretna i zadovoljna beba, vidljivo raste - to JE bitno :D

A ovo sto ti se cini da su ti grudi ispuhane, vec sam ti napomenula gore... Vrlo vjerojatno on ima opet skok u razvoju... pa rodio se vrlo mali, treba on puno nadoknaditi Tako da ga samo pusti da on sisa koliko god treba, i on ce si vec navuci kolicinu mlijeka koja mu je potrebna