40+1 +12kg
Nadam se da je to konacna brojka![]()
36. tj. -3 :?
Jenz u minusu si 3 kg? :/ Sto kazu doktori?
Jos nisam cula za takav slucaj.
Ništa, kažu da beba crpi sve moje kile viška(od prije jel)... a i ja sam na dijabetičkoj dijeti + ove vrućine, kad baš i nemam apetit... i eto... bitno da se beba razvija kako treba, čak dapače, tvrde i da je veća nego bi trebala biti
![]()
i ja sam se danas malo "zabrinula"...
u prvoj trudnoći sam dobila 12 kg i išla roditi sa 62 kg, a sad sam tek u 26. tjednu i imam 60 kila, tj. dobila sam ih 10 do sada :shock:
ajme majko, kam bum ja došla?!?
![]()
Moja Sogorica je trudna, trenutno u 4 mjesecu, za mjesec dana od 3 do 4 mjeseca, nabacila je 7kg, meni se cini da je to jako mnogo. Sta vi mislite?
možda čak i je malo previše za mjesec dana...
ne znam kaj da mislim o tome jer sam neki dan tu napisala da imam 60 kg (vagala sam se u subotu), a danas je ponedjeljak i upravo sam došla od ginića i imam 61 kilu! :shock: :shock:
kak sam krenula, nisam daleko za tvojom šogoricom :/
ja sam isto tako nabacila iz početka - kasnije sam pazila pa sam stala na +18
ali za utjehu, 6mj nakon poroda sam skinula 19kg bez dijeta i vježbanja. Dojim i pazim što jedem (tj samo pazim da se ne ubijam previše u fast foodu i čokoladi)![]()
Jenz, kažeš da dijete crpi zalihe od prije. Moj gin veli da se beba hrani isključivo s hranom koju unosimo, da ne može crpiti tvz. zalihe.
Sad mene interesira vaše mišljenje i što zapravo od toga stoji?
Meni je logično da se hrani hranom koju unosimo. Ispravite me ako griješim.
15w+1d
još sam na nuli, ali sve više papam
Evo ga, update, 33. sedmica, +10kg. Jako sam zadovoljna.
Odlično, vjerojatno nećeš do kraja imati ukupno više od 12-13, ako i tolko :D
hi!
početna težina 54 kg, a sad sam u 32.tj i imam 69kg. :/
iskreno, nemam pojma, da to znam vjerojatno bih bila ginekologStraško prvotno napisa
![]()
od ponedjeljka sam službeno na 0 kg, dakle, više nisam u minusu, a budući sam 37. tj. eto, dobit ću i ja koju kilu garant![]()
evo ,bila sam na pregledu
s 38 +2 beba je bila 3100 a ja na +8
totalno sam zadovoljna
postavile ste pitanje što beba crpi,ja sam u prvoj trudnoći dobila 25 kila ,Josip se rodio s 3450
u drugoj sam dobila 12,Roko se rodio s 4 kile
cura je malo sitnija,ne bude imala više od 3.5 kg no to nema veze s mojom kilažom-ona uzima što joj treba
Ja ću, verovatno, kako sam krenula, uskoro, vrlo uskoro, biti na +8![]()
A tek je prva četvrt prošla...
meni se činilo da ja puno dobijam na težini al vidim da ima raznih slučajeva. u poočetku sam isto tako više dobijala, volila sam papati a i nije mi bilo muka, sad mi se čini da stagniram. prošlo je deset dana od pregleda a još uvijek sam na istoj kilaži (32.tj)
a sta se tiče odakle beba crpi hranu,mislim da sve ono što jede mama ide u bebu, zato nisi dobila na težini.[/quote]
17+4 i 3,5 kg
![]()
23 t = +2 kg (bez negativnih kg od početka....)![]()
27 tjedan u plusu 9 kg :/ Uh uh...
Evo i mene u 29 tj sa 9,5....Nina prvotno napisa
mi smo stalno "tu negdje" koliko se sjećam. Baš me zanima hoće li sad krenuti rapidno gore :/
eto mene s pregleda i u 38. tj. +2 kg (koje sam dobila u jednom tjednu :shock: )
Nisam više "minusašica"![]()
17 tjedan - 0 kg.
Povraćala sam prva tri miseca pa je to vjerojatno uzork iste težine, ali kako sam krenula jesti ovaj tjedan brzo će se to promijeniti.![]()
zanima me da li mislite da je "normalno" dobiti 2 kg pa skinuti jednu i tako u krug... nisam "na dijeti", jedem svaki dan viš-manje iste količine i kalorijsku vrijednost hrane, jednako se krećem. Pa jedan dan izmjerim 3.5 kg + pa sljedeći 2.5 kg +? nije beba ugrožena?
mayoMaya_78 prvotno napisa
nije beba ugrožena, ne brini nego uživaj u pupici![]()
![]()
Da li se važeš svaki dan u isto vrijeme, ujutro prije jela?Maya_78 prvotno napisa
Meni je znala kilaža isto tako varirati, pa kad sam počela paziti da se važem ujutro prije jela, a nakon nužde...ispalo je sve OK.![]()
37. tjedan i 3 dana = +14kg. Ja sam navodno 'školski' primjerak.I brinem se... i ne brinem se. Uopće sam zaboravila kak sam izgledala prije pa si mislim izdržat ću još malo. A kad rodim i dođem k sebi slika će biti puno jasnija. Čvrsto sam uvjerena da ću se vratiti na staru kilažu 8) . U potpunosti razmišljam pozitivno
.
22 tjedan + 6 kg, s time da sam 3 kg nabila u ovih zadnjih mjesec dana.
Joj, ja sam u zadnjih par dana baš u bedu zbog kila![]()
Danas sam 16+3 i imam 4 kile više, s tim da sam tih 4kg dobila u zadnjih mjesec dana :shock: Čini mi se da je to ipak malo previše :/
ja sam 16+6 i dobila sam 0,5 kg
s tim da sam ostala trudna sa 58, pa dobila pola kile, pa zbog
mučnina pala na 57,5
ja u 30 tj na +10kg :/ ...bit će to minimalno 15-tica do kraja....koji bed![]()
37+2, za sada +14, nije baš sjajno, ali jedino što bi mogla je zaljepiti flaster na usta![]()
Tješim se da sam na kraju, a prvi puta je sve (+15) otišlo nakon 3 mjeseca bez ikakve djete s bezbroj dojenja dnevno![]()
Mene je jucer gin. opomenuo. Sad sam 18tj., dobila sam 7,5kg i to u roku od 9 tjedana koliko sam i na bolovanju. Izbacujem sve slatko!
Za 17+6 tj dobila 5 kila...
Skupljam kile istom mjerom ko i u prethodne dvije trudnoće, na kraju sam bila na +17, ali za kratko vrijeme su bebe sve pomuzale..
Ja sam 12+3 i dobila sam 3 kile.Dok mi je bilo muka, stalno sam nešto morala žvakati. Pored toga, rečeno mi je da mirujem. Ne mogu ništa od svoje garderobe više obući. U trudnoći sa K sam dobila "samo" 9 kg i bila jako ponosna na to, a vidi me sad.
36+0.... +17... ne gine mi 20kg do kraja.... a šta sad... 8)
Hvata me nesvjestica od vasih brojki.
Trudna sam 3 tjedna i mislim da sam dobila 1 kg :?
Moram medutim reci da prije nego sto sam zatrudnila zivjela sam brzinom od 300 km/h. Inace imam zesce manadzerski posao zbog kojeg sam stalno u inozemstvu i stalono negdje letim.
Radila sam minimum 10-12 sati na dan i nisam imala obicaj rucati i jela bih ozbiljno samo navecer.
U zadnjih 3 tjedna trudnoce a i na godisnjem tokom kojeg sam i zatrudnila pokusala sam se normalizirati.
Trenutno radim max. 7-8 sati na dan i to laganica, jedem 3 glavna obroka + 2 meduobroka i ne ljutim se vise na nikoga.
Sada i sljedecih 9 mjeseci zelim svih voljeti!![]()
Nadam se da je to to..... jer ako nije.... koliko cu ja kilograma natuci????
u trudnoći ti se metabolizam tako i tako uspori, tak da možeš živjeti i na pola jabuke dnevno i opet će se uhvatiti**Felicity** prvotno napisa
ma ne pada mi na pamet nikakva dijeta.... taman dobila 30 kg!
sve volim i jedem i za sada mi nista ne smeta od hrane i samo neka tako i ostane... posao sam stavila u 7. plan tako da nema sanse da preskocim koji obrok zbog guzve, stranke, aviona ili bilo cega drugoga... sve po malo i sva sam peace and love....![]()
ja sam dobila 1,5 kg u zadnjih tjedan dana a do sada ništa. Sada svako jutro kad se probudimj stanem na vagu i vidim 200 g više :shock: a ne papam baš ništa više nego prije trudnoće
meni ce ovo biti najdraze kile... koliko god ih dobila! :D :D :D
ja sam 29+4 tj. i sa kilama na +11
kaj je najbolje, uopće mi se ne vidi i pitam se di su te kile
dok je god bebica dobro, ne diraju me kile i ne opterećujem se kako ću ih skinuti
počela bih se brinuti da mi dr. kaže da to nije dobro za bebu i da trebam smanjiti papicu
al bebica je dobro, a za ostalo mi se živo fućka![]()