Stranica 6 od 7 PrviPrvi ... 4567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 330

Tema: Koliko ste kila nabacile? :-) (7. dio)

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam sad malo razmislila i vidim da baš i nije bajno stanje mojih kila :? 13+4 =2kg. Ali vaga kaže da su ovo sve kile zadnih mjesec dana, zato što mi je do 12 tj. bila mučnina. Vaga još kaže da sam samo u zadnjih tjedan dana dobila skoro kilo :/ , jeli to moguće ili digitalna vaga zna malo prviše točno izbaciovati decimale .Nekako mi to isto puno za 1 mj. dobiti 2 kg, zar ne, šta će biti poslije :? A još da vam kažem da slatko ne mogu smisliti, ovo je sve od rtedovnih obroka, normalnih

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam do 20-og tjedna dobivala u prosjeku 300 g tjedno. Sad kao i u prošle dvije trudnoće zadnja dva tjedna po kilu, s nepromijenjenim navikama prehrane, čak sam manje jela jer zbog prehlade nisam imala apetita. Danas sam 22 tjedna i imam +8 kg, a još toliko očekujem do kraja. Ne jedem slatko jer mi ni inače ne paše, ne jedem puno ni kalorično, hranim se potpuno jednako kao i prije trudnoće...ali očito mi metabolizam u trudnoći funkcionira na totalno drugačiji način. Bitno mi je da je bebica ok :D

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

bok cure ja sam zgog gripe i prehlade ovaj tjedan smrsala 800 gr sada sam 11 g.n. i imam 62,100 kg

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pozdrav svima!
    Ja sam 22+3 nedelja i imam +8 kg.Trudna sam sa blizancima i hvala Bogu moje bebe super napreduju i rastu.Dr kaze da se nisam ugojila mnogo i da je to normalno za bliznacku trudnocu,ali ja se brinem jer sam za poslednjih mesec dana nabacila 3,5 kg.Uopste ne jedem slatkise i prva 3 meseca sam konstantno povracala.U pocetku uopste se nisam debljala i jedva dobijala 1 kg mesecno,a sad iako se zaista trudim da jedem kao i pre,kilogrami sami rastu.Nije mi zbog mog fizickog izgleda,vec se plasim kako cu izdrzati do kraja,jer mi je vec sada veliki stomak i kicma uzasno boli....Od danas strogo vodim racuna i izbacila sam so iz upotrebe po preporuci ginekologa.Ima li trudnica sa blizancima... da me malo posavetuju???

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

evo da utješim nekoga ko je dobio kila ko ja...
    termin mi je za 9 dana i trnutno sam skupila 25 kila :shock: ..i to u zadnjih 2 mjeseca..
    inače sam visoka 177 i teška 63 kg manekenski tip građe i prije sam žederala ko provalija al nikada u životu nsam imala problema s kilama..al sad me već hvata panika kak će to ići dolje..kažu metabolizam se zna promijeniti poslije trudnoće...a moj je bio divan....sretno svima

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj sunčica vk prvotno napisa
    evo da utješim nekoga ko je dobio kila ko ja...
    termin mi je za 9 dana i trnutno sam skupila 25 kila :shock: ..i to u zadnjih 2 mjeseca..
    inače sam visoka 177 i teška 63 kg manekenski tip građe i prije sam žederala ko provalija al nikada u životu nsam imala problema s kilama..al sad me već hvata panika kak će to ići dolje..kažu metabolizam se zna promijeniti poslije trudnoće...a moj je bio divan....sretno svima

Potpisujem sve osim visine i težine. Ja sam 158 i 53 kg imala prije T. Sad sam na +22 kg i desetak dana od termina. 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ljudi moji... bila sam kod doktora jucer,doma mi je vaga riknula.
    Sad sam na kraju 32.tjedna i u zadnja 2 tjedna sam naglo dobila 3,5 kg :shock:

Skoro sam pala u nesvijest od soka! A jedem isto ko i prije.

Dakle sveukupno sam do sad dobila 14 kila!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sad sam 16+3. Od poslednjeg pregleda, koji je bio pre mesec dana, dobila sam 2,5 kile.
    To mi je malo puno... ali, šta sad. Pre toga, od početka T do prvog merenja sa 12. nedelja, bilo 3 kg više. (U tom periodu sam jela mnogo više zbog mučnina). Znači, ukupno 5,5 kg do sad
    Moja doc uopšte nije komentarisala to, a ljudi koji me povremeni vide kažu da sam im ista i da se ne bi reklo da sam se udebljala.
    Ipak bih volela da ostanem u preporučenim granicama, pa makar i onim gornjim, a ne mogu da prepolovim porcije, jer ogladnim opet posle sat vremena. Frka mi je od viška kila u trudnoći, jer sam ionako ušla u T sa viškom.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jel vi vodite računa o ishrani na taj način da razmišljate o tome da se ne zdebljate?
    Ja sad stvarno ne mogu da brojim kalorije...
    Ali uopšte ne jedem majoneze, kečape, margarine, junk food...
    Od masnog jedem pavlaku (vrhnje) sa 12% mm (mlečne masti, da ne bude zabune ) i tek ponekad maslac. Ulje koristim umereno za dinstanje povrća, ali retko kad pržim nešto.
    Pojedem posle ručka nešto slatko, ali to su jaaako male količine.
    Znači, jedino količina kod mene igra ulogu. Kako da smanjim porciju, a da se ne osetim "ugroženom" ?

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ma super ste vi meni,mene sramota i napisat koliko sam kila natukla,zato samo

misliteljica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

E da, i nemojte se javljat vi koje ste 16+2 i imate +2 kg!!
    to ne želim čut.
    Mene danas moj dok nije vagao i baš sam bila sretna. U 13. sam tjednu i +2.5. Nemrem više hlače zakopčat. A i primjetila sam da kile ubrzavaju, to bi se moglo gadno razvit. Ali fakat moram jest.
    Uvijek sam prije mislila: pa kak se te žene u trudnoći udebljaju, strašno :/
    danas....totalno vas kužim!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Nina prvotno napisa
    Ljudi moji... bila sam kod doktora jucer,doma mi je vaga riknula.
    Sad sam na kraju 32.tjedna i u zadnja 2 tjedna sam naglo dobila 3,5 kg :shock:

Skoro sam pala u nesvijest od soka! A jedem isto ko i prije.

Dakle sveukupno sam do sad dobila 14 kila!!!!
    Eto nas opet
    Ja u 34 tj dobila 14 kg. Primjetila sam da i u prvoj i sad u drugoj trudnoći, u trećem tromjesečju jela ja ili ne dobivam točno 4 kg mjesečno :?
    I to ni manje ni više

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj misliteljica prvotno napisa
    E da, i nemojte se javljat vi koje ste 16+2 i imate +2 kg!!
    to ne želim čut.

Ja smijem reći 36+3 i 13 u plusu. Danas sam se vagala. Dakle, do kraja bi mogla dobiti još barem 2. E negdje sam i napisala da i jedem, ne mogu više trpiti teror od nejela

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Gdje mogu vidjeti koliko je normalno po tjednima? Ali kad malo bolje razmislim , pa moramo se debljati htijeli mi ili ne, ipak u meni raste moje malo čudo, i ono nosi određenu težinu

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj rebeca prvotno napisa
    Gdje mogu vidjeti koliko je normalno po tjednima? Ali kad malo bolje razmislim , pa moramo se debljati htijeli mi ili ne, ipak u meni raste moje malo čudo, i ono nosi određenu težinu
    E to i mene zanima.
    Ja sam sad 24+4 i dobila sam nekih 7,8 kg s tim da je 4 bilo u zadnjih mjesec dana pa me ginekolog malo prijekorno pogledao. Skoro sam se počela opravdavati "zimska garderoba, znate, ma, sam grudnjak mi teži bar kilu!"

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mislim da sam pročitala da je ok dobiti pola kile tjedno u drugom
    tromjesečju

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj rebeca prvotno napisa
    eh, ovo i mene zanima ... uopće me i strah izmijeti podatak o porastu mase ... katastrofa!!!

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

AH curke :shock:
    1. Imala sam 90 kila
    2. bila na UN-ovoj dijeti i skinula na 75
    3. Zatrudnila sa 75 i od povraćanja prva 3 mjeseca izgubila sam 7 kila
    4. rodila u 39. tjednu sa 104 kile pa izračunajte koliko sam nabacila
    5. Lara ima 5, mjesci i 4 dana a ja imam 84 kile i nisam na dijeti i isključivo je samo dojim.
    Sretno!

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Krenula s 57, sad 36+2 oko 76,6, znači +20, ali na mojih 1,76 i ne skuži se, a ja sretna jer nisam više vješalica

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

u 24./25. tjednu, + 5/6 kg... ja sam jako zadovoljna iako sam krenula s viškom, uspjela sam (ZA SADA) držati apetit i kile pod kontrolom... nije lako, ali...
    po vašem iskustvu, koliko se još (najviše) može dignut do kraja ako se ide takvim tempom ili je to preindividualno?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

35. tjedan-->8 kg :D

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Maya ne sviđa mi se ova tvoja tablica. Nikako ne odgovara mojoj računici Ma kakve bi mi to mršave trudnice bile kada bi dobivale ovako malo kg ja sam već dobro prešišala maximum

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam po toj tablici sasvim ok :D Iako je meni to puno u odnosu na trudnoću sa K
    Što znači da smem nastaviti ovim tempom

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i ja sam tu na "minimumu", a po meni, sasvim je ok za sada jer... ipak se na kraju najviše i dobiva... bolje ne nakupiti kile do 3. tromjesečja... valjda :?

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja se čudim kako sam smjela dobiti samo 2 kg do 18 tjedna :shock: i kako vi svi ostali to uspijevate, kad ono ja upisala visinu 1 metar i stavila si to na desktop da se podsjetim kako ne smijem papati ipak sam malo viša od toga tako da smijem papati a moja težinica je sasvim u granicama

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dundo, baš sam ti htjela napomenuti da paziš kad ćeš pisati visinu da ti ne ispadne 1 m i pripadajuća mizerija od dozvoljenih kila
    I ja sam blenula u tablicu, dok nisam shvatila grešku

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

joj kloklo kako sam se šokirala! Ja sam sebe sa 1,78 skratila na metar! Mislila sam već izbaciti sve kalorije iz prehrane , ali sada ipak neću

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj dundo prvotno napisa
    Ja se čudim kako sam smjela dobiti samo 2 kg do 18 tjedna :shock: i kako vi svi ostali to uspijevate, kad ono ja upisala visinu 1 metar i stavila si to na desktop da se podsjetim kako ne smijem papati ipak sam malo viša od toga tako da smijem papati a moja težinica je sasvim u granicama
    ahahaha!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Jedno blesavo pitanje-ma kako ste znale preračunati u naše mjere?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anna8 prvotno napisa
    Jedno blesavo pitanje-ma kako ste znale preračunati u naše mjere?
    Normalna postava mjera na sajtu je u funtama i inčima. Stisni strelicu pokraj Natpisa "Pounds" i "Inches" i otvorit će ti se opcija da označiš kilograme i centimetre
    Kad upisuješ visinu, nemoj napisati sa zarezom jer će program brojeve iza zareza zanemariti i ostat ćeš visoka 1 m
    Napiši visinu s točkom npr. ja sam 1.64

Tatsha avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

26 tjedana i 6kg u plusu, odnosno na 176cm imam 64kg

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

35. tjedan i u plusu 7 kg :D
    samo trbuh u zadnje vrijeme raste i raste

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Po toj tablici ja sam točno na minimumu.
    31 tj., +7

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A koja je to fora koju žene često izvale "sad sam u 6.mjesecu, znači još toliko kg ću dobiti koliko sam do sad"? Po ovoj tablici ne bi trebalo biti tako, zar ne?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma ja sam dobila u trudnoći 8 kg i isto su mi tako govorili pred kraj...kao aaaaaaaaaa ti si u (6,7,8)mjesecu stigneš ti to još sve nadoknadit...a nisam ostala sam taman...premda sam bila uvjerena prvih mjeseci trudnoče da ču dobiti 20kg

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma, cijela ta stvar s kilama je totalno individualna, a razlikuje se i od trudnoće do trudnoće kod iste žene.
    Tablice su tu samo kao nekakvi okviri za orjentaciju, ali ne treba ih se držati ko pijan plota

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Sretna Mama prvotno napisa
    Evo nekoliko dana prije termina..

i jos uvijek 8,5 kg u plusu mjereno u petak :D

a od jucer imam čestu stolicu, svako malo me tjera na wc tako da mislim da sam i tu sad pola kila izgubila
    Ja vec i rodila, beba skoro 4 mjeseca stara..
    Ali isto... izgubila 1 kg prije poroda, isla rodit sa 7,5 kg u plusu.
    Beba bila 3.5 kg plus sve ostalo.. izasla iz bolnice laksa nego kad sam zatrudnila :D

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam u 32. tjednu i sada sam +14
    Jedina sreća u tome svemu jest što mi se osim stomaka ništa ne vidi.
    Gdje li su se ti kili sakrili :/ vidjet ćemo kad rodim

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam u 29 i dobila sam 3 kg i to u posljednja četri tjedna

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo ja u 36 tj na +16 , katastrofa, a stvarno ne mogu manje jesti. Jedino me tješi da imam dosta plodne vode a bebač je oogroomaaann

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A kakav ti je secer?

Inace zene moje ja sam vam u plusu 17 kila!!! :shock:

A u prvoj trudnoci sam sveukupno dobila 15!

Sto li ce tek biti do kraja....

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pa žene, dajte onda neke slike da vidimo koliko ste stvarno debele

Evo npr pepita je u lepom plusu, ali zato sjajno izgleda. I šta je briga
    Sebe neću da komentarišem uopšte

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Nina prvotno napisa
    A kakav ti je secer?

Inace zene moje ja sam vam u plusu 17 kila!!! :shock:

A u prvoj trudnoci sam sveukupno dobila 15!

Sto li ce tek biti do kraja....
    a šećer kao za trudnoću ok! ...a mala već prek 3 kg procjene

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam dobila 10 kg do sada.neko kaže ok,a neko da je malo previše.inače sam uvijek bila mršavica

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Apathetic rekoh ti već da ne kukaš jer nemaš razloga
    nisi uopće dobila stravično puno kila
    ja sam par dana iza tebe i na +15 i super sam zadovoljna
    beba je dobro - što je najvažnije, ja dobro izgledam - ne vjeruju mi da sam dobila 15 kg
    a da i izgledam debelo - baš me briga
    uostalom, u zadnjem mjesecu trudnice obično usporavaju dobitak na težini pa se ne brini previše

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

29+4 i +5,5 kg

Zasad sam zadovoljna, a da je i više bilo bi me briga. Jedem normalno, osim što ne jedem slatko jer ga ne volim.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam u 25. tj. i dobila sam 2.5 kg, ne pazim kaj jedem (osim da je zdravo i da mi poslije nije loše od toga), dosta hodam, al dosta i spavam, nemam stresa jer sam na bolovanju (a doma kak obavim i kak stignem). Inače mi je ginička rekla da mi je curka dosta krupna (ima preko 700 grama) i da bu teža od sina pri porodu (a on je bio 3560 gr) .

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa
    Apathetic rekoh ti već da ne kukaš jer nemaš razloga
    nisi uopće dobila stravično puno kila
    ja sam par dana iza tebe i na +15 i super sam zadovoljna
    beba je dobro - što je najvažnije, ja dobro izgledam - ne vjeruju mi da sam dobila 15 kg
    a da i izgledam debelo - baš me briga
    uostalom, u zadnjem mjesecu trudnice obično usporavaju dobitak na težini pa se ne brini previše
    pusti ti to..ja sam u prvoj dobivala do kraja. imam još 4 tj do termina i ako je to 4 kg, znači 20-tka do kraja..
    pa nije baš malo...
    a i ne znam kak je tebi, ali ja doslovno bubrim zadnjih tjedana, valjda voda :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj mi smo dvije iste!

Prosli mjesec sam dobila 6 kila! Po 3 kile u 2 tjedna.

Ne primjecujem bas da sam naotecena,pa da mogu reci voda.
    Ali ni ne jedem vise ni drugacije nego do sad :/

Ah brinut cu o kilama za koji mjesec. Sad nek bude kako je. Iz ove koze se ne moze.

A da se osjecam uzasno debelo,tromo,nepokretno...to da!

Stranica 6 od 7 PrviPrvi ... 4567 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •