-
Problem s pupkom....
Sada nam je 8 mj i imamo problem s pupkom. Prije kakva dva mj. sam primjetila da malome dosta smrdi iz pupka. Kao da se gnoji. To je počelo negdje sa 6 mj i još traje.
Inače ga svaki dan kupamo i svaki dan mu štapićem za uho očistim pupčić od tih bijelih gnojnih naslagica.
Mislila sam da je problem možda u pre čestom čišćenju,ali ako mu jedan dan ne očistim pupak mu je odmah crveni.
Taj problem sam rekla i pedijatru,ali on kaže da to nije ništa,već samo dublji pupak koji neka nastavim svaki dan čistiti vodom i štapićem....
Po mom mišljenju to malo predugo traje pa me zanima ima li tko sličnih iskustava ili zna kako pomoći mojem Dandiju?
-
Meni to baš i nije normalno. :/
Niti da smrdi, niti da išta curi iz pupka a niti svakodnevno čišćenje.
Nebi se po pupku trebalo ''kopati''.
Možda nije utješno, iskustva nemam, ali definitivno potraži stručno mišljenje. Ne znam kome bi se još mogla obratiti osim ped. a on koliko vidim baš i nije zainteresiran.
Sjećam se da sam jednom gledala Oprah kad je bio onaj dr. Oz i bila je neka žena sa istim problemom. Samo kaj je njoj godinama curilo nešto iz pupka i smrdilo.
Njegov savjet je bio - što prije kod liječnika, jer to nije niti normalno niti dobro.
Nadam se da je sve OK.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma