-
-
Ja sam bio dobio ~4kg, a za mene je to jako puno. Imali smo običaj naizmjence se vagati i mjeriti struk pa to zapisivati. Jako zabavno.
Hormoni? Ne znam.
-
sve 5, ako ih skine nakon poroda! 8)
-
mm je cak smrsavio.
mislim da je to iz nekog straha dok mene vidi ovoliku pa odmah bjezi van trcati ili voziti bike... :D
-
Moj je dobio 10 kg. To mu je i ostalo, ali tih 10 mu je taman falilo.
E sad jesu li hormoni u pitanju ili prestanak pušenja - ne znam.
-
-
-
Mi smo se bas danas ujutro smijali kako imamo iste busine!!! Naime ja sam u 34.tjednu. MM je u nasoj trudnoci dobio oko 5 kilica a ja 14. mislim da ce on lakse doci na staro!!!
-
MM je omršavio cca 5 kg u mojoj prvoj trudnoći. A razlog mu je bio "radi ravnoteže", jer ja se debljam a on mršavi. I trebalo mu je 3 godine da vrati 3 kg. A sada ćemo vidjeti pošto on bježi od vage (premršav je).
-
MM je dobio oko 15kg u trudnoći (mojoj naravno) i sve bi to bilo ok al sva roba mu je mala.
Baš sam mu neki dan brojala ima 26 odijela koja nemože obući
-
PUNO
u obje T... kad rodim treće neće mi više stat u krevet
-
-
Joj, blago vama. Moj je samim razmišljanjem o bebaču nabacio 7-8kg. Što će tek biti kad ću biti trudnjača
-
mi smo se izjednačili u mojoj drugoj trudnoći
on je nešto pao, a ja dobila 14 kg
sad se to ipak vratilo na normalu
-
Ja sam u 34tj.,dobila kila i kila a MM ni grama.Drži on liniju bez obzira na sve
-
-
moj je najviše skupio u vrijeme kad su nam ljudi dolazili gledat bebu. Ja nisam smjela jesti slatko a on je oduševljeno sve trpao u sebe. I sad se pita da otkud mu tolike kile
-
Moj se isto zdebljao a inače počme gubiti kile čim dođe proljeće. Mislim da je to zato što smo prije svugdje išli na biciklima. Znali smo preći po 20 - 30 km dnevno. A sad ja ne mogu a on ne želi ići nigdje bez mene.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma