isto kao sto je tebi neko podmetnuo laz da postoji cjepivo bez nuspojava, i da je to bas ono koje mozes kupiti u toj i toj ljekarni
Sorry draga, ali to nije laž. I lijek je kupljen kod pedijatrice.

Citirat ću
Kombinirana cjepiva su općenito manje reaktogena, a kad je riječ o zaštiti od bolesti od kojih su trebali štititi u konačnici su bila učinkovita, kazao je dr. Tešović, koji bi bio najsretniji kada bi HZZO na listu besplatnih cjepiva stavio i »6 u 1« cjepivo koje pored svih postojećih zaštita što ih nudi 5 u 1« nudi i onu od hepatitisa B.
Eto opet razlog da kupim 6u1.

tako je neko popusio laz da je adaptirano mlijeko, i to odredenog proizvodaca, jednako dobro kao i majcino mlijeko
Ne razumijem zašto meni to spominješ kada i sama mislim tj. znam da je mm bolje i zdravije od AD.

mislis da je zastita zdravlja kroz cijepljenje vaznija od zastite zdravlja koju dijete dobiva dojenjem?
I jedno i drugo je jako važno. Opet napominjem da ne dojim jer nisam imala mlijeka, a ne zato jer ja to nisam htjlea.
Kada se već javljaš ovdje sa nekim argumentima, onda barem pročitaj što je dosada pisano, pa ne bi pisala ovakve nebuloze.

danas je normalno misliti da nemaju sve zene dobro mlijeko i da ne mogu dojiti.
Lako je majkama koje normalno i kvalitetno doje svoju djecu pričati da je nemoguće da majka nema dovoljno mlijeka. No kada se susrteneš sa tim problemom cijeli svijet ti se sruši i shvatiš da ipak i takvi problemi postoje. Ima jako puno tkavih majka, no zašto ih ovdje nema, pa eto upravo zbog ovakvih kao što si ti i nametanje krivnje kroz ovakbe postove kakve ti pišeš. Zato su puni ostali forumi ove tematike. Zaviri malo tamo i suoči se sa činjenicom.