A vi to ne priznajete.
dokle god me moje znanje biologije, fiziologije i znanje o dojenju sluzi ja ne priznajem da vecina mama ima zdrav potencijal za dojenje.

naravno uz pravilne savjete i pomoc ako naidju na problem.

Citiraj Tina406 prvotno napisa
I ja se iskreno nadam da ću dojiti ako se odlučimo na drugo dijete i da ću imati mlijeka. I tu leži vaš problem pošto mislite da su sve majke jednake i da 95% njih ima kvalitetno mlijeko i veliku količinu. I da je spas sos tel. Vjerujem da ste mnogima i pomogle, ali ne možete utjecati na organizam i proizvodnju mlijeka kada ga nema. Ima trikova kako navući mlijeko, ali kada ono postoji, kada ga je sve manje a ti se trudiš da ga navučeš čim više, onda jednpostavno nema pomoći.
ja bi te molila da mi ovo jos jednom objasnis, kako znas da neke mame imaju "slabo" mlijeko? sto to znaci? i daj molim te reci mi jos jednom di si to nasla i tko te u to uvjerio? ja iskreno mislim da to nije sitina. opet se pozivam na svoje znanje. no mozda je tvoje iskustvo drugacije ali ja bi volila da me uvjeris, ali molim te argumentima a ne "rekli su mi na nekom drugom forumu" ili "cula sam od prijateljice i cura koje su radile te analize" bas me zanima tko je i kad i di plasira tako nesto i kakve su to analize radjene? izuzetno me zanima ...

daj pliz, uvjeri me malo, jer ja sam sto posto uvjerena u suprotno, a bilo bi steta da sirim dezinformacije