Citiraj MGrubi prvotno napisa
patronažna sestra rekla
da dojim svaka 3 sata, jednu dojku 10-15 min pa drugu dojku tako, ako place znaci da je gladan i da nemam mlijeka i da mu dam AD, kad sam rekla da ne bi onda mi je rekla neka mu dam malo caja i secera da ce ga to zasitit ali ako doji cesce od svaka 3 sata da to nije u redu

naravno da je savjet koma, najprije dijete je dojilo non stop, ali doslovno non stop se nije skida i zamisli mene u kakvoj sam panici bila a nisan ni znala da je to normlano, samo sam si uz pomoc mm-a utuvila u glavu da je normalno, iako san plakala i mucila se i pitala sta radim krivo i bila uvjerena da nemam dovoljno mlijeka, a imala sam i nisam mu ni jednom dala AD nakon bolnice.

u bolnici bi mi ga uzeli jer je gotov podoj i dali bi mu AD jer ja kao nemam mlijeka a meni od tuge mlijeko curi po meni, spavacici, niz nogu jer nemam di s njim i jer mi ne daju dijete da ga dojim ...

ma joooooooooooooooooooj, evo san se sad ja ispucala

toliko o pravim savjetima.

sva sreca da sam imala memento o dojenju i mm koji je surfa po netu i trazija informacije i mamu edukatoricu koja me utjesila da je sve u redu pa smo prezivjeli pocetak.

imala sam pravu podrsku i tocne informacije. i srecu. i kod nas je eto upalilo.