-
Draga mromi oduševljena sam tvojim entuzijazmom i pozitivnim stavom~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~će biti trudoća!!Ja kao što vidiš iz mojeg potpisa po 4.ti put čekam betu i vaditi ću je idući ponedjaljak pa što dragi Bog da.Na svojem duugom MPO putu zaista ne znam koji bih ti savjet dala.U braku sam 5,5god prošli smo 4 ivf od kojih se jednom nije ništa oplodilo(dakle nije bilo čekanje bete),zatim je beta bila 0,0,;zatim smo iz pokušaja sa smrzlićima imali betu 993 i bili su dvije mrvice koje se nažalost nisu dugo zadržale kod mame,zatim opet negativna beta i sada čekam....Sve si mislim kako kod mene možda samo svaki parni put uspije
! No,pokušavam ti opisati kroz sve što sam prošla iz razloga što kada sam bila uvjerena da sam T beta je bila 0,a kada sam se osjećala da kao budala idem vaditi betu jer biti će negativna ona 993!! Skoro sam se onesvijestila.Sada draga po prvi put sam uzela bolovanje i nakon svih ovih dugih godina sebe stavila na 1.mjesto i pokušavam što više spavati,čitam lijepe knjige i maštam,maštam o svim lijepim stvarima pa možda se dogodi...
.Evo ,oprosti ako sam bila predugačka,draga mromi pokušaj ostati što smirenija i imaj vjere u onog gore jer on sigurno zna zašto nešto radi i upravo kada bude pravi trenutak za naše
oni će stići! SIGURNA sam u to jer ovaj forum je upravo pravi dokaz da se čuda događaju.
mromi i svim curama nestrpljivicama i čekalicama tkoznačega
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma