Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Kamo s viškom iz kučanstva?

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Kamo s viškom iz kučanstva?

U kučanstvu imam tonu stvari koje ne koristim, a mnogo toga je još i neraspakirano... kojekakve zdjele, čaše, ukrasi, pa rabljene cipele, torbice, knjige... previše toga da bih pomalo prodavala.

Najbolje bi bilo to sve skupa prodavati kao garage sale ili na Hreliću, pa me zanima da li znate koga da kupuje stvari iz kučanstva za preprodaju na Hreliću pošto ja nemam vremena visiti tamo.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sada sam primjetila da si nedavno rodila!!! :D
    Čestitam od srca!

Savjet za viškove nemam... :mrgreen:

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pokušaj prodati na Aukcije.hr

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

E ovo je stvarno dobra tema. Naime, gledala sam neki dan na telki kak u Americi ljudi skupe kaj imaju, pa pred kucu i tak prodaju. Cijeli kvart se skupi. Cijene formiras sam i uvijek netko nekaj kupi. Vis kad bi covjek mogo tak nekaj organizirati u svojoj zgradi ili na nekom platou, puno bi skvadre doslo. I svi bi se rijesili nekih stvari kaj ti ne trebaju! :D

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala na savjetima i čestitkama

Probati ću svakako tu aukcija.hr,.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Re: re

Citiraj sanjas33 prvotno napisa
    E ovo je stvarno dobra tema. Naime, gledala sam neki dan na telki kak u Americi ljudi skupe kaj imaju, pa pred kucu i tak prodaju. Cijeli kvart se skupi. Cijene formiras sam i uvijek netko nekaj kupi. Vis kad bi covjek mogo tak nekaj organizirati u svojoj zgradi ili na nekom platou, puno bi skvadre doslo. I svi bi se rijesili nekih stvari kaj ti ne trebaju! :D
    ja bila i to radila tamo,to je tako dobra stvar,ljudi to najobicnije rade kad se sele ili kad imaju visak stvari ,lijepo obljepe pola kvarta s papirima da ce biti garage sale i ljudi dolaze i kupuju za jeftine pare super stvari ,prodaje se od žlica,knjiga,dj.igracaka do stolova ,kreveta ormara ma sve,super super stvar

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: re

Citiraj Rency prvotno napisa
    Citiraj sanjas33 prvotno napisa
    ja bila i to radila tamo,to je tako dobra stvar,ljudi to najobicnije rade kad se sele ili kad imaju visak stvari ,lijepo obljepe pola kvarta s papirima da ce biti garage sale i ljudi dolaze i kupuju za jeftine pare super stvari ,prodaje se od žlica,knjiga,dj.igracaka do stolova ,kreveta ormara ma sve,super super stvar
    Nažalost, neosvještena nacija bi te odmah prozvala ciganinom.....iako je ideja fantastična... :D

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

Ma mislim da ne bi, mozda bi mi prije poreznici pokucali na vrata da platim porez na dobit

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •