Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: GLJIVICE

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno GLJIVICE

Imam jedno pitanje ,na jeziku mog 15 mj bebolina pojavili su se bijeli krugovi .Tamo gdje je jezik u doticaju zubi toga nema odnosno je crveno ali po sredini su baš 4 kruga koja su bijela.Pa me zanima da li su to gljivice jer je prije 1 tj koristio antib.U svemu tome ćudno mi je to da kad je kao manji imao gljivice po sredini jezika i sa strane al nisu bili krugovi. :/ Molim savjet.

D 1998.
    I 2007.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: GLJIVICE

Moja curica je imala crvene točkice na jeziku (i relativno skoro je bio taj topic ovdje), ali kroz par dana, pažljivijim zagledanjem, spoznala sam da su to u stvari bijele točkice svuda po jeziku, a na mjestima gdje sam mislila da je crveno, njih u stvari nije bilo. I bio je u pitanju soor. Mazali daktarin gelom po jeziku više puta dnevno, mazala sam ja bradavice ...... i tako bogami dva tjedna dok nije sasvim nestalo sa jezika.
    Ne znam hoće li ti ovo iskustvo pomoći, ali informacije radi - nije na odmet.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moj trogodišnji sin također ima krugove po jeziku (kružnica bijela, a unutar nje normalna boja jezika) pa mi se čini da su svokog dana na drugom mjestu i drugačijih veličina.Mazali smo svim što bi nam doktori propisali,ali ništa nije pomagalo.
    Slučajno sam na tv-u gledala emisiju u kojoj se govorilo o alergijama na hranu,koje se prvo manifestiraju na probavnom traktu,počevši od usne šupljine pa sve do one šupljine na drugom kraju ,zatim prelazi na kožu,a zatim na dišne puteve.
    Usput rečeno, moj F ima atopijski dermatitis,pa su meni tada proradili klikeri.
    Bili smo kod dermatologa,pokazali smo mu i jezik i on je potvrdio moje sumnje.alergija na mlijeko i jaja.
    Sluznica se vremenom oštetila,pa će i trebati vremena da se oporavi.
    Nadam se da sam moglabar malkice pomoći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •