-
perilica rublja s gornjim punjenjem
Kao što naslov kaže u potrazi sam za novom perilicom koju trebam što prije pa vas molim za brzinske prijedloge i iskustva!
svima
-
mi imamo Ariston već nekoliko godina i jako smo zadovoljni...ne bih se nikad vratila na klasičnu....cijena joj je bila oko 2500,00kn a klasa A...bla bla 1000 okretaja..sve u svemmu zadovoljna...
-
Imamo Candy i za sada je sve ok. Ima super program od 45 min onako za malo proprati neke stvari.
Kod ovih prerilica sa gornjim punjenjem jako pazi da ti je bubanj sigurno zatvoren. Vjeruj znam šta govorim.
-
Ja sam zadovoljna s gornjim punjenjem, puno mi je spretnije od klasičnog i nema opasnosti da se sitni veš zavuče u bubanj.
Imala sam takvu dok sam živjela s bakom (neka no name, bila je savršena), kupila takvu za svoj stan.
Ova moja (isto je Candy) ima par mana - ne bih ponovno kupila:
- dosta je bučna i prilično nestašna
- posudice za detergent i omekšivač ne daju se do kraja rastaviti
- gornja guma, između bubnja i otvora, nema dobar nagib pa se tu zadržava voda
(ovo zadnje dvoje su možda ispravili u novijim izvedbama, na buku su se cure općenito žalile kod Candyca)
Sad je već pomalo na izdisaju (napola sam sretna zbog toga).
I iduća će biti s gornjim - kad ova odumre kupujem Blomberg sa sušilicom (hvala Audrey na info).
-
imam Candy već 7,5 godina, često ne centrifugira dobro, plastika je loša pa je dosta popucala na poklopcu, i naravno da nam je sad već mala za nas četvoro
-
imam whirlpool i kod centrifugiranja je dosta bučna
-
Candy ... 11 godina ... i sad je u pripravnosti tj. čeka vikendicu!
-
Blomberg, kupili smo je nedavno jer smo super zadovoljni sušilicom iste marke.
-
Zaboravih reći, kupili smo je jer stane 6 kg veša i ima 5 godina garancije. Ovo zadnje nam je bilo jako bitno jer nam je Gorenje riknula dva mjeseca nakon isteka garancije. Pet godina imaju, koliko znam, samo Gorenje i Blomberg, pa nismo imali baš puno za birati...Zasad sve 5.
-
Mi imamo Zanussi s gornjim poklopcem 5kg, nisam baš zadovoljna. Svaki put kad perem odjeću u boji strepim dok ne otvorim poklopac da bi se uvjerila da stvari nisu promijenile boju. :shock:
Ne možeš ništa staviti na nju jer svaki put moraš micati da bi je otvorila/zatvorila. Prilikom centrifugiranja nekad skače, nekad ne, kad je prazna u livelu je pa uopće ne shvaćam u čemu je kvaka. Svaki put kad je uključim stražarim ko policajac kraj nje do kraja programa. Bučna je za poluditi, pogotovo zadnji đir centrifugiranja. Jedina prednost je što štedi prostor jer je manjih dimenzija a ima kapacitet (kilažu) kao one "normalne" i što bubanj nema onu gumu koju moraš poslije pranja dobro obrisati da ti se ne stvori kamenac i ne trebaš vrećice za sitne stvari jer se bubanj fiksno zatvara. Ali sad se može kupiti perilica istog kapaciteta, manjih dimenzija s normalnim vratima i jedva čekam da mi se ova pokvari da je promijenim.
-
Probaj ovdje pretraziti, izaberi opciju "punjenje odozgo"
http://www.bijela-tehnika.hr/iskalnik/
-
kaj da kažem..kad čitam ove postove vidim da je naša skoro pa savršena...nije bučna, ne zadržava joj se voda nigdje...ne skače kod centrifugiranja...ima brzi program (pol sata za brzinsko pranje), možeš programirati pranje s odgodom (3, 6, 9 sati tak da npr. počen prati u pet ujutro pa kad se dignem samo objesnim veš) jedina mana joj je (netko je več spomenuo) ne da se rastaviti posuda za omekšivač pa se nemože do kraja očistiti...inače je sve ostalo za pet...
preporučam ju toplog srca
-
Imam whirpool i zakon je :D . nema je tu na linku, ova je koštala oko 2300 kuna . ima opciju poal mašine. nije bučna, centrifugira odlično. bolja je od mamine gorenje, klasične a bila je za oko 1000 kuna skuplja. peri deri već preko godine dana, kuc, kuc, kuc.
-
Ima li netko whirlpool awt 2245 perilicu rublja??
Trebam upute za upotrebu
-
imali smo tu toploader AEG Lavamat 8 godina, super je bila, nije se kvarila, pranje super,, sve super, prodali smo je jer smo se selili pa kupili candy kombi mašina/sušilica, inače je ne bi još prodavali
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma