Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 203 od 203

Tema: ZPB 2005., 60. dio

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Pa kaj nije Formular?
    pa na kraju, kako je počelo......
    uostalom patrik svaki dan izmišlja neko novo ime, al baš i da ih hoću ponoviti, nema šanse da zapamtim

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Vidim ja da bu kak je god odlučeno djete bilo "tak i tak" Formular "prezime"

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    ja sam do sad jedino iz čistog očaja baš pročitala-pročitala "Svako dijete može naučiti spavati" i kad sam shvatila koje je to sr*** neprimjenjivo u praksi, odustala sam od čitanja, za koje btw. mogu oduzeti vrijeme još jedino od spavanja.......... :/
    Nije da je sasvim neprimjenjivo. Definitivno ima djece kojima treba samo mali poticaj...
    wanin Jure je tako naučio spavati u samo dva-tri dana. Nevjerojatno ali istinito.
    Ja sam u to doba (nešto manje od godinu dana) bila na rubu očaja pa sam Lovru 'učila' spavati skoro mjesec dana! Koji užas! 'Naučio' je spavati ali već dva mjeseca kasnije (nakon prve bolesti) - zaboravio. Nadam se da nikad više neću biti u takvom psihičkom stanju da to ponovim.

A što se imena tiče... Ne bi ja Patriku prepuštala tu odluku. MM se zove Ivica jer se tako zvao prijatelj iz vrtića od njegovog brata.
    Svim Ivicama all around the world - (nemojte se ljutiti na mene)!

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •