Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: SIMPTOMI TRUDNOĆE?!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno SIMPTOMI TRUDNOĆE?!

Zanima me kakve ste simptome imala za vrijeme trudnoće,ako ste u isto vrijeme još dojile i da li su ti simptomi bili više ili manje izražene,te da li su se javili prije ili kasnije.. :D

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Zar nitko?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

moja najbolja prija je skužila da je trudna jer joj je mlađe dijete počelo lupat iznutra Mamaaaaa ovdeeee sam... bila je 4 mj trudna i mislila da menga kasni jer doji....

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mene je prvih 4 tj kako sam ostala trudna stalno bolio trbuh. nesto slicno menstrualnim bolovima. prsa su me uzasno boljela i bradavice bile skroz osjetljive i na najmanji dodir.
    ja sam bila uvjerena da nisam trudna nego da imam neku upalu jajnika ili mjehura zbog bolova (grceva) nisko u trbuhu...

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

frendica koja je dojila nije imala ama bas nikakvih simptoma...

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mici85 prvotno napisa
    mene je prvih 4 tj kako sam ostala trudna stalno bolio trbuh. nesto slicno menstrualnim bolovima. prsa su me uzasno boljela i bradavice bile skroz osjetljive i na najmanji dodir.
    ja sam bila uvjerena da nisam trudna nego da imam neku upalu jajnika ili mjehura zbog bolova (grceva) nisko u trbuhu...
    malo sam se zeznula...ne dojim. ovo mi je tek prva trudnoca... sorry. :/
    a ovo su bili njeni simptomi.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

rodila sam 27.01., prva menga bila 18.4. i sad čekam da dođe druga. Dojim. Imam užasne vrtoglavice i osjećam se slaba, ne mogu ni jesti. Probada me u trbuhu kao da ću dobiti a ništa...Sad se pitam jel trudnoća možda u pitanju ili se još hormoni nisu sredili :/

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa
    rodila sam 27.01., prva menga bila 18.4. i sad čekam da dođe druga. Dojim. Imam užasne vrtoglavice i osjećam se slaba, ne mogu ni jesti. Probada me u trbuhu kao da ću dobiti a ništa...Sad se pitam jel trudnoća možda u pitanju ili se još hormoni nisu sredili :/
    mislim da su hormoni

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ipak jesu :D . Test bio negativan. Nije da ne bih drugu bebu, ali svejedno bih još malo pričekala

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

dojim, trudna, ama bas nikakvi simptomi

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Da li je trudnoća uvijek popračena povišenom temperaturom? Hvala...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni je dete počelo da odbija ciku. Nije htela više da sisa, iako je obožavala. Postajala je jako razdražljiva. Ja nisam imala nikakve simptome, pa sam saznala da sam trudna kad sam već bila oko 8 nedelja. Inače, od porođaja nisam dobila M 6 meseci, pa je onda bila neka kvazi M, i onda, naravno, opet ništa.
    Ne bih ni saznala ko zna koliko dugo, da je moja K nastavila normalno da papa ciku

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pitanje za iskusne mame i trudnice.

Do sada sam nekoliko puta bila trudna, ali samo jednom uspešno iznesena trudnoća do kraja. Nikada nisam imala nekih naročitih simptoma, koliko se sećam (bilo je to davno, pre 8 i 9 godina). Sećam se samo umora i želje za spavanjem u prva tri meseca.
    Evo sad sam ponovo trudna, juče sam ušla u 6. nedelju i brine me što sam pročitala da je često mokrenje jedan od najvažnijih simptoma trudnoće. Inače, još nisam bila na pregledu kod gin. Ja sada daleko ređe idem na wc, nego dok nisam bila trudna. Drugih simptoma takođe nemam baš. Ne spava mi se previše, grudi i bradavice tek malo povećane, ne naročito osetljive, samo malo teže (kao u PMS-u). Zanimaju me vaša iskustva sa imanjem - nemanjem simptoma, a naročito ovog oko odlaska na wc. Možda je još rano za simptome :?

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo ja simu jos dojim a nemam skoro nikakve simptome osim: da mi se jako spava i to konstantno cijeli dan i da stalno moram piskit! a cice - nula bodova! mucnine - nula bodova! ali moram reci, da ni u prvoj trudnoci nisam imala tih problema.

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

vanesaxmislim da si ipak u ranoj fazi trudnoće u kojoj niti ne mžeš osjetiti toliko čestu potrebu za mokrenjem. Ja sam trčala svaki čas na wc tek nakon puna dva mjeseca T. I to je trajalo svega par dana. Mučnine sam dobila tek u 4 mjesecu trudnoće i one su trajale tjedan dana i nikakvih drugih simptoma nisam imala. Čak sam dva dana nakon redovnog termina za mengu dobila nešto slično spottingu. Grudi su mi rasle proporcionalno trbuhu i sve je bio ok. Svaka je trudnoća individualna i nije nužno da imaš sve simptome trudnoće. Bitno je da te ništa opako ne boli, da se dobro osjećaš i da uživaš u "blaženom stanju". Sretno!
    O, da. U 8 tjednu trudnoće sam bila na prvom uzv kad mi je dr. rekao da od T neće biti ništa i da je plod "mućak". I eto, moj mućak sada ima 6 godina.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja u prvoj trudnoći nisam išla mokriti ništa češće nego inaće, a sad sam u WC svakih sat, nekad i kraće (imam osjećaj kao da sam protočni bojler, jedna čaša tečnosti i pravac wc, a i izgledam ko protočni ). Meni su se prvi simptomi javljali tek nakon nekih 7-8 sedmica trudnoće, kad sam već znala da sam trudna jer mi je kasnila M. Nekako mi krenu mučnine nakon prve posjete gin-u, slijedeći put, aBd neću ići nikako

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Thnx cure, stvarno ste mi od velike pomoće.
    Ne bih se ja ni brinula toliko da nisam pročitala tekst na jednom portalu. Dakle, ja do sad u svim svojim trudnoćama nisam nikad osećala nikakve simptome, osim pojačane potrebe za snom. Ni mučnine, ni piškenje, ni tamne areole, ni vene na cikama. Ništa. Tako ni sad ne osećam bog-zna-šta, a to mi je bilo normalno, sve dok nisam pročitala glupi tekst koji me je ufurao u neki worry trip.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I ja sam na pragu 6 tjedna a nema nikakvih nuspojava kao ni tebi!
    Ne idem više na WC, nemam mučnine (mada ih ni ne želim ), cice mi nisu prebolne niti su narasle!
    Mene brine probadanje u donjem dijelu trbuha i to što sam naručena na UZV tek za 5 dana pa još ne znam je li sve OK...

Da već vanmaterična već bi znala? Moja je beta bila oko 515 a 4 dana poslije 1650, to je OK?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •