evo da se i ja javim sa svojim nalazima...8. dan nakon transfera sam završila u bolnici zbog hiperstimulacije...i dobro da me je uhvatilo jer ne bi ni znala da mi se zgrušava krv...tamo su mi napravili sve pretrage krvi i pokazalo se da su mi d-dimeri 1900 a dopušteno je do nekih 500 mislim...dobila sam inekcije clexane i dajem si jednu na dan....moram svakih tjedan dana vaditi krv i nositi transfuziologu da vidi dali mi je potrebna veća doza...vjerovatno ću ih morati primati do kraja trudnoće...prije sam radila pretrage i sve je bilo u redu ali mi je dr. rekao da se to može pojaviti u trudnoći i poslje nestati...tako da nikad neznaš što trudnoća nosi... i broj trombocita je bitan...tako da sam na kraju imala sreće što sam završila u bolnici jer sada vjeovatno ne bi bila trudna

sada se stalno pogledam dali imam nekih masnica na mjestima gdje se rjetko pojavljuju jer se u tom slučaju mora odmah javiti u bolnicu...

nadam se da će sve proteći u redu...i da ću na svijet donjeti dva mala stvorenja...