Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Staklokeramicka ploca (sve struja)

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Staklokeramicka ploca (sve struja)

kakva su vam iskustva s tim plocama
    a pogotove me zanimaju oni sto su s kuhanja na plin presli na tu el. staklokeramiku tj. struju

jucer sam kod frendice (koja ima 3 plina + 1 struja) malo gledala kako to funkcionira i fakat se fino vidi kako se pojacava i smanjuje snaga (skoro koi na plinu), ali me fakat zanima kako ste vi koje ste presle s plina n a tu struju to "prezivjele"

ja nekak imam dojam da nikad necu nis naucit kuhat na struju, a totalno mi je prekomplicirano i preskupo razbijat pol kuce da jos i na zadnju etazu dopeljam plin, a boca mi uopce nije opcija

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja sam naučila kuhati na plinu i godinama sam plin jedino imala.
    zadnje 2 godine sa staklokeramičkom pločom su prava pjesma, lako se čisti a u načinu kuhanja nisam trebala napraviti neke veće promjene.
    čak kuham i u woku koji je predviđen za plinski štednjak.
    za svaku preporuku.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Godinama kuham isključivo na struju, te nove staklokeramičke ploče se lako čiste, ploča se brzo zagrijava i hladi - preporučujem!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kolika je razlika u računu plin/struja kod kuhanja? Koliko to struje pojede?

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni je razlika neprimjetna, čak ne znam ni u čiju je korist. Ja do duše nisam puno kuhala na plin (ne volim ga i malo ga se i bojim), ali jeste sveki. Ja sam jako zadovoljna svojom staklokeramičkom pločom, a mislim da je efikasnija i štedljivija od klasičnih ringli.

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

15 godina kuhala na plinu (i naučila na plinu), od preseljenja (1,5 godinu) dobila staklokeramičku ploču :D .
    Ok, malo sam se brinula ali razliku u stvari nisam uopće niti osjetila. Super zagrijava/hladi i čini mi se da mi više odgovara nego plin.

Sredstvo za čišćenje staklo/keramičkih površina iz DM-a DenkMit-glaskeramik-reiniger (crna neugledna bočica), stoji svega 12 kuna, traje mi dugo (i preko mjesec dana), nema ribanja niti treniranja mišića, a ploča mi izgleda svaki dan kao da je potpuno nova !

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

potpis za DM sredstvo, daleko najbolje a najjeftinije!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •