-
Staklokeramicka ploca (sve struja)
kakva su vam iskustva s tim plocama
a pogotove me zanimaju oni sto su s kuhanja na plin presli na tu el. staklokeramiku tj. struju
jucer sam kod frendice (koja ima 3 plina + 1 struja) malo gledala kako to funkcionira i fakat se fino vidi kako se pojacava i smanjuje snaga (skoro koi na plinu), ali me fakat zanima kako ste vi koje ste presle s plina n a tu struju to "prezivjele"
ja nekak imam dojam da nikad necu nis naucit kuhat na struju, a totalno mi je prekomplicirano i preskupo razbijat pol kuce da jos i na zadnju etazu dopeljam plin, a boca mi uopce nije opcija
-
ja sam naučila kuhati na plinu i godinama sam plin jedino imala.
zadnje 2 godine sa staklokeramičkom pločom su prava pjesma, lako se čisti a u načinu kuhanja nisam trebala napraviti neke veće promjene.
čak kuham i u woku koji je predviđen za plinski štednjak.
za svaku preporuku.
-
Godinama kuham isključivo na struju, te nove staklokeramičke ploče se lako čiste, ploča se brzo zagrijava i hladi - preporučujem!
-
Kolika je razlika u računu plin/struja kod kuhanja? Koliko to struje pojede?
-
Meni je razlika neprimjetna, čak ne znam ni u čiju je korist. Ja do duše nisam puno kuhala na plin (ne volim ga i malo ga se i bojim), ali jeste sveki. Ja sam jako zadovoljna svojom staklokeramičkom pločom, a mislim da je efikasnija i štedljivija od klasičnih ringli.
-
15 godina kuhala na plinu (i naučila na plinu), od preseljenja (1,5 godinu) dobila staklokeramičku ploču :D .
Ok, malo sam se brinula ali razliku u stvari nisam uopće niti osjetila. Super zagrijava/hladi i čini mi se da mi više odgovara nego plin.
Sredstvo za čišćenje staklo/keramičkih površina iz DM-a DenkMit-glaskeramik-reiniger (crna neugledna bočica), stoji svega 12 kuna, traje mi dugo (i preko mjesec dana), nema ribanja niti treniranja mišića, a ploča mi izgleda svaki dan kao da je potpuno nova
!
-
potpis za DM sredstvo, daleko najbolje a najjeftinije!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma