Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Kako se riješiti PTICA?

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Kako se riješiti PTICA?

Drage moje, molim pobrišite ako sam stavila na krivo mjesto.

Imam problem sa pticama, točnije vrapcima na balkonima. Imam 2 balkona i vrapci mi ne daju mira.
    Iskakali su sve... balkon, ogradu, sušilo za robu... sve sve sve
    Nemam pojma kako ih se riješiti, točnije otjerati ih da ne dolaze na balkon.
    Ovo postaje nemoguće. Ne mogu očistiti to više jer im izmet ostavlja fleke (baš sam sa susjedom pričala o tome i oni isto imaju taj problem u svojoj kući). Zna li netko rješenje mojim mukama.

ja očistim (koliko se može), odem do wc-a oprati ruke, a dok se vratim oni su već tu i napravili nered. Da ne spominjem da jako puno radim pa ne stignem ni normalne stvari odrađivati a kamoli trčati za vrapcima ovoliko

Pomozite molim vas.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

navodno pomaze kad se objesi cd (ili cd-evi) na balkon

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja bih ih otjerala s ultrazvukom, kaj ja znam...

valjda oni to čuju, a meni ne bi smetalo jer sam na pol gluha, od posla

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nas su mučili golubovi koji su, dok je stan jedno vrijeme bio prazan, svili gnijezdo na balkonu. Kad smo uselili nisu se dali otjerati.
    Pomogla nam je mreža. Nije baš estetski, ali je efikasno.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I mene muče golubovi koji konstantno seru po jednom prozoru, prošle godine sam i čistila njihova go... i gnjezdo, fuj ništa odvratnije nisam radila...a oni opet došli, katastrofa

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Imga prvotno napisa
    Nas su mučili golubovi koji su, dok je stan jedno vrijeme bio prazan, svili gnijezdo na balkonu. Kad smo uselili nisu se dali otjerati.
    Pomogla nam je mreža. Nije baš estetski, ali je efikasno.

Mreža - sa zelenim malim rupicama, tanka, već sam se naučila na nju, puno mi je bolje nego živjet stalno u baražnoj vatri kakice i perja. Okolo denglaju CD-ovi po balkonima, ne znam koliko ljudima pomažu, ili se ima mreža ili vise CD-ovi ili su ljudi zagradili balkone. Novi Zagreb - trajno u napadu jednog jata golubova koje se tu nastanilo. Mi smo bili godinama u napadu od jednog golubljeg para, ništa ih nije moglo otjerati, svijali gnijezdo svaku malo, a neodoljive im rupice, utori, ako na balkonu ima stvari,svaki dan bi nalazila ili njih, ili granje, ili gnijezdo. Sad su se malo premjestili - na susjedne balkone - a meni ostane koji put perce zalijepljeno u toj mreži.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni nisu na balkonu nego na limu malog prozora od špajze, ima netko ideju kako ih se rješiti?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ideja za prozor...

susjed sa zadnjeg kata kod moje mame ih se nikako nije mogao riješiti, bili su mu neprestano po svim prozorima, i čovjek se dosjetio jadu na način da je kroz komad lima zakucao čavle, i to preokrenuto pričvrstio na prozorski lim (mislim da je otkinuo vrhove, ne iz neke prevelike ljubavi prema životinjama, nego se nije htio petljati sa ozlijeđenim životinjama). nakon vrlo kratkog vremena, nijednog goluba nije bilo nigdje u blizini. preselili su se na krov zgrade! onda je ideju pokupio predstojnik zgrade i nešto slično montirao duž čitavog krova. već par godina su jedina zgrada bez letećih sustanara.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa
    Meni nisu na balkonu nego na limu malog prozora od špajze, ima netko ideju kako ih se rješiti?
    Imam ih i na limu od prozora od sobe - opet zakucala mrežu i prebacila preko tog lima (znači ne mogu sletit na tu mini limenu "platformu").

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja nemam rjesenje ali da se pozalim da mis e gnijezde u crijepovima pa mis e kuna uvlaci u krov i lovi ih, i kljucaju termo fasadu pa stiropor leti okolo. a o govancima da ne govorim, to vise ni ne primjecujem

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ne mis nego mi se

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Najbolje je staviti one iglice da ptice ne mogu sletjeti.

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

golubova na prozoru sam se riješila tako da sam cijelu klupicu namazala domestosom. Istina to vrijedi samo do prve kiše no nakon nekoliko puta izgleda da su se golubovi odvikli od mog prozora.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    a meni ne bi smetalo jer sam na pol gluha, od posla

maria uvik nabaci neki komentar za umrit od smija

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Citiraj ewa prvotno napisa
    Imam ih i na limu od prozora od sobe - opet zakucala mrežu i prebacila preko tog lima (znači ne mogu sletit na tu mini limenu "platformu").
    How? :?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa
    Citiraj maria71 prvotno napisa
    a meni ne bi smetalo jer sam na pol gluha, od posla

maria uvik nabaci neki komentar za umrit od smija
    maturanti su danas redefinirali pojam zaglušna buka

vrhunac je bio kad su instalirali i upotrijebili pravu kamionsku trubu i interperetirali novi sevin hit

no nisu nasilni ,pa ajde , kupit ću si nove bubnjiće

a ako i vi instalirate trubu ili slično glazbalo na vratima ili balkonu zaobilazit će vas i golubovi i akviziteri

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •