Eh, moja pećnica je običnjača, bez pirolize...
Amway mi se ne da kupovati... opet je to kemija, ma što god da piše na etiketi.
Pokušati ću kako Peterlin kaže. Takvo nešto tražim.
Eh, moja pećnica je običnjača, bez pirolize...
Amway mi se ne da kupovati... opet je to kemija, ma što god da piše na etiketi.
Pokušati ću kako Peterlin kaže. Takvo nešto tražim.
Sad sam pogledala što piše u uputama za pećnice koje imaju aquaclean sustav - kažu da se grije na 70oC - http://www.gorenje.com/simplicity/ba...tike/aquaclean
Iz iskustva, treba ipak malo viša temperatura. Probaj. Ja po inerciji čistim kako sam napisala, a možda je dosta i kraće vrijeme i niža temperatura. Ne radim to često, ali ne smije se pećnica zapustiti predugo jer se zapeče. Obično čistim nakon pečenke, kad mi se zašprica. Budući da koristim kikiri za pečenje cijelog piceka, to bude samo par puta godišnje (purica, odojak). Daklem, ne bih rekla da čistim pećnicu više od 2-3 puta godišnje. IZnimka je prednje staklo, to možda očistim 1x mjesečno (lijenčina).