-
Gdje i kako hranite bebe?
Moj veliki bebek (11 mjeseci), do prije par tjedana je uredno jeo u hranilici (one minijaturne količine koje je pojeo), a od tada se penje po hranilici, viče kad ga pokušam staviti. Što sad? U krilu isto ne želi jesti (penje se), po podu juri. Kako ga nahraniti? Jednostavno ga zanima sve osim hrane. :?
-
kod nas je slično, jedino šta je za doručak mirna, za sve druge obroke plače u sjedalici plače na meni trga se hoće van, a opet vidim da je gladna.
jedino šta hoće bit u sjedalici dok mi jedemo pa uz nas i ona pojede, pa probaj i ti da jede sa vama!
ne znam bolje i meni treba neki savjet, al vjerojatno ga ni nema djeca koja su takva takva su.
p.s. moja će sad godinu
-
Za velikim astalom, u stolici za "velike"
Prvo sam stavljala jastuče da bar malo izviri ispod stola, sad ne treba ni to. Pomognem joj da sjedne i siđe sa stolice. Lijepo papa sama (kad hoće), kad neće mi je hranimo. Voli tako jer jedemo svi skupa, pa joj je to fora.
-
Ma i hranjenje na stolcu za velike smo probali, ali sad jednostavno valjda ima "fazu penjanja", pa se odmah popne na stolac. Valjda bude prošlo. Imamo faze ne jedenja, rasta zubi, 5 dana jedenja, pa rasta zubi, pa sad penjanje, i tako več 5 mjeseci.
-
Moj nikad neće iz prve da sjedne u hranilicu jer ne voli jesti. Kad skuži da ga stavljam počne lamatati rukama i nogama ko lud i ja mu moram dati nešto zanimljivo u ruku da prestane. Često bude dovoljan i kruh.
Ne uspjevam ga nigdje drugdje nahraniti jer neće mirovati. A kako li nam tek izgleda hranjenje... :shock:
-
Svi smo skupa za stolom, s time da prvo nahranimo bubca, tj. ja hranim, a MM zabavlja, a ondak mi papamo, a bubac još malo sam gricka i brlja ručicama... Nevjerojatno je kako svaki put uspije napraviti maksimalan nered od minimalne količine hrane...
-
možda štrajka?
Jede u svojoj stolici ili na stolu, u biti joj je svejedno, samo da se jede
Tijekom štrajka je isto izvodila ludosti.
-
Serpentina prvotno napisa
možda štrajka?
Moj štrajka od uvođenja dohrane
-
Ma i moja
ali ono - možda nije problem u lokaciji
-
Pa i ja bih mogla reči da štrajka od početka dohrne uz povremene prekide.
-
prvo je dva mjeseca samo sjedila u hranilici i nije otvarala usta!
onda je počela otvarati usta ali gotova je nakon dvije žličice!
uvijek sjedi s nama kad mi jedemo ali više brlje nego jede!
ali skužila sam jedu stvar, ja sjednem za stol i jedem, nju ne zovem i eto ti nje za minuticu pod stolom i kao žica i ja joj rukama dajem!
to mi je grozno, ko da hranim psa, ali već sam luda od njenog ne jela- 10 i pol mjeseci bez pravog obroka!!
ovako i pojede nešto!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma