Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Prvo na carski, drugo teško 4kg prirodnim putem

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Prvo na carski, drugo teško 4kg prirodnim putem

PRVO DIJETE SAM RODILA NA CARSKI ZBOG BEZBROJ KOMPLIKACIJA....A MORAM NAPOMENUT DA SAM IMALA 20GOD.DRUGO SA 22 GOD.KAD SAM BILA NA ZADNJEM PREGLEDU GOSPON DOKTOR MI REKAO BIT ĆE MALA OKO 3200g-3500g.IMALA SAM TERMIN 1.12. TAJ DAN NIŠTA,NIKAKVIH BOLOVA.SUTRADAN USTALA,OTIŠLA POPLAĆATI RAČUNE,U KUPOVINU I MALI CIJELO VRIJEME MENI NA KUKU.MISLIM SI DALI DA ODEM NA PREGLED U BOLNICU,MA NEĆU NEMA TRUDOVA AL MOJA MAJKA ME NAGOVORILA PA SE JA UPUTILA(SA STVARIMA ZA SVAKI SLUČAJ).PRIMILI ME AL NIŠTA I DALJE. MORALA SAM OSTATI PREKO NOĆI ALI NEGDJE VEĆ OKO 21h POČELI TRUDOVI.SVE JAČE I JAČE...CIJELU NOĆ SAM SE GRČILA A DA NE PRIČAM UJUTRO.DOKTOR ME PREGLEDAO I USTANOVIO DA SAM SPREMNA ZA BOX. :shock: PRIKLJUČILI ME NA CTG I GLEDAM PLANINE I BRDA KAKO SE PENJU.MISLIM SI NEĆU VRIŠTAT GRISTI ĆU PLAHTE.AL KAD JE POČELO SVE JAČE I JAČE TOLIKO SAM SE DERALA DA SI NISAM MOGLA POMOĆI.SVA SREĆA IMALA JAKO DOBROG DOKTORA KOJI MI NA KRAJU STISNUO TRBUH I MALA IZLETILA SAMO TAKO.KAD TAMO 4KG. :shock: SVI U ŠOKU,DOKTOR NAJVIŠE KAKO SAD TO????BOJALI SU SE DA MI REZ OD CARSKOG NE PUKNE POŠTO JE PROŠLO TEK GOD OD PRVE TRUDNOĆE.AL ETO SVE JE PROŠLO OK.HVALA SVIMA.SAD LUCIJA IMA 5MJ I SUPER JE MOJA MALA BUCA.....

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bas super da je sve proslo super.
    uzivaj sad sa malickom

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hoću hvala vam puno

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super! Samo mi nije jasno zašto su stisnuli trbuh ako ih je već bilo strah da rez ne pukne. Zašto na taj način stvarati dodatan pritisak na maternicu?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj VedranaV prvotno napisa
    Super! Samo mi nije jasno zašto su stisnuli trbuh ako ih je već bilo strah da rez ne pukne. Zašto na taj način stvarati dodatan pritis ak na maternicu?
    mala nije išla vani nikako a ja sam jako stiskala pa je doktor da mi olakša stisnuo i izletila je samo tako.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme meni,hvala Bogu da je sve dobro proslo!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Stvarno sreća da je sve dobro prošlo.
    Čestitam od srca :D

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala vam pusa

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno čestitke

čestitke mami a maloj bebi velika pusa

mi smo malo lošije prošli,prvo na carski ,a drugo pukao stari šav i maternica ,ali je živa glava na ramenu

zato još jednom čestitke i uživajte,pusa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •