Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 120 od 120

Tema: Jel ima smisla pisati žalbu?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Thalia, mali karlo ti dobro veli.
    Dosadjivat i dosadjivat.

A u medjuvremenu... probajte nac neku penzionerku iz kvarta.
    U mom ima bar 2 koje bi rado cuvale dijete na 3-4 sata, za sitnu lovu - em su im penzijice mizerne, em im je dosadno.
    Znam da je to daleko od idealnog, al bolje nego nista.

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    da , naravno.
    samo mislim da nam to ništa neće upalit, nažalost!
    kad sam prvi put predala za curku papire odbili su nas jer sam ja nezaposlena, a kod traženja posla jedan od uvijeta je da je dijete u vrtiću, ne direktno, ali . . . i sad se slikaj
    znači ili imaj vezu ili muljaj ili budi pošten, al kako god okreneš nevalja
    Jedna moja kolegica je dobila posao u drugom obrazovnom razdoblju, kao zamjena za bolovanje djelatnice, a dotada je sama čuvala malenu, ali je išla na razgovor u vrtić koji je u njenom dijelu grada i uz pisanje molbe su joj odobrili naknadni upis djeteta u vrtić. Možda je tako bilo, jer je bilo mjesta, nisam sigurna. :/

I u Rijeci je također gužva i navala.

To utječe na rad pojedinih odgajateljica, tj. kao da smo mi zaposleni roditelji samim time ucijenjeni i ovisni o vrtićima i to je činjenica zbog koje one lakonski plivaju u svojoj nemarnosti, površnosti u radu, kao i neizgrađenom odnosu s djecom koja su im povjerena.

Zbrljala sam, ali smisao je shvatljiv, nadam se.
    Ogorčena sam na jednu gđu koja ima zvanje odgajatelja, a ispija kave i ne radi ništa, grrrrrr.
    I u odnosu s djecom je greza (čitaj: sirova, gruba).

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

zovem. otpile me. da se ništa ne zna do 15. 9

a onda će tek vidjeti. kažem, žena mi je rekla da možda netko odustane i u 12. mjesecu. super.

ovdje nema komisije, nema nekih pravila, nema prevelikog smisla, ali ima strašno velik broj djece, a dva vrtića samo na mom dijelu grada su zatvorena.

pisala sam žalbe, ali nitko se nije udostojio ni odgovoriti.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a mene sad zanima, nakon čitanja o tome koliko djece NIJE upisano - po kojim kriterijima je ovo dijete upisano:

http://www.24sata.hr/show/clanak/sim...main_page_show

Ante (24) i Simona (24) Gotovac nakon prometne nesreće u Vodicama vratili su se u Zagreb jer je Simona morala otići kod ginekologa. Ipak kod ginekologa nisu stigli jer su kćer Gabrijelu morali upisati u vrtić. Ante je potvrdio da zbog papirologije oko vrtića nisu stigli otići doktoru ali da će i to obaviti. On je nedavno medijima rekao kako je Simona opet trudna i da očekuje sina te da je presretan zbog toga. Manekenka je prije tjedan dana u Vodicama skršila četiri palme i betonski zid svojim milijun i pol kuna vrijednim Mercedesom.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    a mene sad zanima, nakon čitanja o tome koliko djece NIJE upisano - po kojim kriterijima je ovo dijete upisano:

http://www.24sata.hr/show/clanak/sim...main_page_show

Ante (24) i Simona (24) Gotovac nakon prometne nesreće u Vodicama vratili su se u Zagreb jer je Simona morala otići kod ginekologa. Ipak kod ginekologa nisu stigli jer su kćer Gabrijelu morali upisati u vrtić. Ante je potvrdio da zbog papirologije oko vrtića nisu stigli otići doktoru ali da će i to obaviti. On je nedavno medijima rekao kako je Simona opet trudna i da očekuje sina te da je presretan zbog toga. Manekenka je prije tjedan dana u Vodicama skršila četiri palme i betonski zid svojim milijun i pol kuna vrijednim Mercedesom.

pa možda njihovo dijete ne ide u državni vrtić nego u privatni, a tu uvijek ima mjesta

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    zovem. otpile me. da se ništa ne zna do 15. 9

a onda će tek vidjeti. kažem, žena mi je rekla da možda netko odustane i u 12. mjesecu. super.

ovdje nema komisije, nema nekih pravila, nema prevelikog smisla, ali ima strašno velik broj djece, a dva vrtića samo na mom dijelu grada su zatvorena.

pisala sam žalbe, ali nitko se nije udostojio ni odgovoriti.
    iiiiii, otvorena je NOVA JASLIČKA SKUPINA :D

bit će da im je cijela Rijeka sjela za vrat. i ja sam ponosni dio tog sjedanja

što se tiče Ante i Simone, brrrrr....

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa
    pa možda njihovo dijete ne ide u državni vrtić nego u privatni, a tu uvijek ima mjesta
    aha... sigurno i puno papirologije...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

što se tiče Ante i Simone, brrrrr....
    Super za novu jasličku skupinu :D

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo i odgovora na naslov topica

Zato treba pisati žalbe, da se pokaže da nas stvarno ima kojima treba.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Thalia, :D
    Drago mi je zbog vas

A ja, nakon svog truda da ga upisem u jaslice, pukla k'o kokica (vidi topik o adaptaciji).
    Ne znam jel da stavim ili , tragikomicno je.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    Citiraj mali karlo prvotno napisa
    aha... sigurno i puno papirologije...
    Ja prije vjerujem da se njih obadvoje vode kao zaposleni i eto.
    Kao što moja frendica koja nikad nije radila sjedi doma, prima naknadu od CZZS-a, dječje doplatke jer su ona i muž prijavljeni na minimalce, primala je porodiljnu i sve ostalo, a imaju hrpu novaca i firmu koja odlično radi.

A sad da se razveselim s tobom Thalia :D :D :D :D
    Baš mi je drago da se tako riješilo, zna da si bila na rubu živaca

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj blazena prvotno napisa
    Thalia, :D
    Drago mi je zbog vas

A ja, nakon svog truda da ga upisem u jaslice, pukla k'o kokica (vidi topik o adaptaciji).
    Ne znam jel da stavim ili , tragikomicno je.
    to mi je nova paranoja :/, niš ne pitaj.

nadam se da neće bit problema. :silno se nada:

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja samo želim reći da smo mi sa 1.9. dobili mjesto u DV u Folnegovićevom naselju nakon urgiranja u Gradskom Uredu za predškolski odgoj. Bili smo sretni iako smo dobili mjesto doslovno na drugom kraju grada. 2 tjedna kasnije su nas zvali iz vrtića u kvartu da nas primaju, ia tako smo napravili premještaj i riješili veliko životno pitanje.

Jedino u što nikako ne mogu vjerovati je to što i u Folki i u našem vrtiću i sa svima kojima sam razgovarala u drugim vrtićima - GRUPE SU POLUPRAZNE!!!!
    Svugdje je na popisu upisano po 15-tak djece a redovno dolazi samo njih 7-8!!!!!!! A dobro, gdje su onda svi ti silni zaposleni roditelji i sa ovim i onim beneficijama kojima je tako prijeko potrebno to mjesto u vrtiću da ni jednom do sad nisu došli?!!!!!!!
    A mi koji smo slabijeg imovinskog stanja i privatne jeslice bi nas otjerale u bankrot, a oboje radimo samo što je mm student - ne za nas nije bilo mjesta pored polupraznih grupa! Užas!

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

bravo švedice :D

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Švedica prvotno napisa
    - GRUPE SU POLUPRAZNE!!!!
    Svugdje je na popisu upisano po 15-tak djece a redovno dolazi samo njih 7-8!!!!!!! A dobro, gdje su onda svi ti silni zaposleni roditelji i sa ovim i onim beneficijama kojima je tako prijeko potrebno to mjesto u vrtiću da ni jednom do sad nisu došli?!!!!!!!
    A mi koji smo slabijeg imovinskog stanja i privatne jeslice bi nas otjerale u bankrot, a oboje radimo samo što je mm student - ne za nas nije bilo mjesta pored polupraznih grupa! Užas!
    A ovako nije samo u vašem vrtiću.
    Mi smo primljeni i nismo imali problema kao vi, čak mi sad ovo odgovara da nije velika gužva u grupi.
    No, stvarno, gdje su ta djeca?
    Rekli su da neće biti čuvanja mjesta i da će se ispisivati djeca koja ne idu u vrtić...

U svakom slučaju, drago mi je zbog vas da ste riješili

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i nama je grupa prazna, ali klinci su bolesni. doslovce su samo S. i još jedan dečkić već dva tjedna u grupi. tj. S. je konstanta, a dva dečkića su se promijenila.
    nama je odlično jer se on pomalo adaptira i teta sjajno radi s njima, uči ga sad da skida hlačice da može sam na wc, a svaku večer mi otpjeva nove pjesmice koje je naučio. to mi je super.

i viče od sreće dok ih pjeva, iako još malo plače ujutro kad ide u vutića.

u svakom slučaju, čestitam svima nama koji smo si riješili pitanje života i smrti i što smo imali jelte što treba da to napravimo

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Svedica, odgovorili su ti.
    Bolesni su klinci.
    Evo jucer u K. grupi 4 djece od 19 upisanih.
    K. je dva puta bio bolestan u ovih mjesec dana.

Recimo, u starijoj jaslickoj je fina popunjenost (oni su bolestine prosle godine prosli) - tamo ih bude 15-18 od 22 upisana.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kod nas je na prvom roditeljskom pola roditelja izjavilo da bi kretali nakon 1.10. ili još kasnije :/

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

kod vas u grupi ih je po 15-ak?!

Kod nas je 25 djece i većina ih bude, mi sad ne idemo već 2. tjedan jer karlo ima upalu uha

Gost

Početno

Imam pitanje za majke čija djeca idu u privatne vrtiće .

Zanima me da li i za privatne vrtiće treba ona dokumentacija kao i za državne , potvrde o zaposlenju obadva roditelja , potvrda o prebivalištu , lječnička potvrda, ispunjavanje upitnika .... ili ne treba ??

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •