Problem je upravo u noćnom znojenju. Naime, MD se svaku noć oznoji i to samo u predjelu vrata. Bez obzika koliko bio (ne)obučen ili (ne)pokriven. Imate li iskustva ili prijedlog za nekakve pretrage? Inaće se osjeća ok.
Problem je upravo u noćnom znojenju. Naime, MD se svaku noć oznoji i to samo u predjelu vrata. Bez obzika koliko bio (ne)obučen ili (ne)pokriven. Imate li iskustva ili prijedlog za nekakve pretrage? Inaće se osjeća ok.
Koliko dugo to vec ima? Mozda je neka prehlada u najavi...Ako potraje duze, ja bih otisla kod dr-a. Ili za pocetak mozda da uradi krvnu sliku.
Pa jedno pola godine možda. Radio je pretrage krvi i slikao pluća, i sve je u redu. Radi MPO smo išli i napretrage za hepatitise i hiv i to je u redu. Ne znam što da više radimo. Pitam se bi li možda trebao pregledati štitnjaču. Sve bi bilo u redu da je to normalno znojenje, alion se ne osjeća dobro kad se probudi, kao da je trčao i strašno bude blijed.
Nešto sitno smo već pričale o tome (mada se baš nije puno saznalo)
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...614&highlight=
Definitivno, ali kod štitnjače znojenje se ne ograničava samo na noć.ANKARA prvotno napisa
Da li osjeća aritmiju srca (preskakanje)? Neki drugi simptomi osim znojenja, osjaćaja umora i bljedoća?
Povremeno se osjeća strašno umorno. Evo sadf zadnjih par dana kaže da misli da bi mogao spavati danima. Za aritmije srca ne znam. Redovno vježba i kaže da ga ništa ne smeta kod fizičkih aktivnosti.