-
prijava na pola radnog vremena
MOlim vas, osoblje foruma da mi odgovorite, prijavljena sam na pola radnog vremena, na 4 sata, na plaću od 1500,00 kn. Nadam se da neću ići na komplikacije, ali me zbunjuje kraća satnica i zanima me kolika će mi iznosit porodiljna naknada, tj. hoću li je uopće imat?
Help!!!!!!
-
Osoblje foruma
Danny, koliko dugo si zaposlena i od tog vremena koliko dugo radiš na pola radnog vremena?
-
Osoblje foruma
Dok mi ne odgovoriš, ali pod pretpostavkom zadovoljenja uvjeta ostvarenog staža osiguranju po osnovi radnog odnosa najmanje 12 mjeseci neprekidno ili 18 mjeseci s prekidima u posljednje dvije godine, naknada za bolovanje izračunavala bi se kao prosjek isplaćenih plaća u zadnjih 6 mjeseci rada, ali samo za dane, odnosno sate za koje bi osiguranik imao pravo na plaću, odnosno naknadu plaće prema propisima o radu.
Više o tome te o rodiljnoj naknade imaš više topica na tu temu:
pola radnog vremena
naknada 400 kuna???
-
hej, par dana nisam bila on line, ali evo da ti rečem kako stvari stoje. Bila sam u stalnom radnom odnosu ,na normalno radno vrijeme, od 01.03.2003. do 9.10.2006. (3 godine). Onda sam prestala radit i nisam se prijavljivala ni na zavod ni nigdje (nisam bila dovoljno informirana da bi znala da ako se ne prijavim na zavod da gubim zdravstveno). Moje neznanje nije za pohvalit se ali...što ću sad. Sada sam počela radit od 01.05. 2008. i prijavljena sam na pola radnog vremena. Ugovor mi je na 2 mjeseca, ali sigurno će mi ga produžit. Molim te mi pomozi razjasnit situaciju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma