Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: nismo dobili jaslice

Datum pristupanja
    May 2007

Početno nismo dobili jaslice

dakle, mi nismo dobili mjesto u jaslicama.
    luda sam jer nemam nikog da mi cuva L, moja mama radi, a mama mm-a nam ju sad cuva dok mi ne zavrsi skola (zena je ostavila bolesnog muza na otoku da bi nama mogla uskociti 2mj!)

dakle, ima li tko kakav savjet sta sad dalje?

pisem zalbu vrticu i gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport.

cula sam da bi mogla traziti na uvid prijave roditelja cija su djeca primljena, ali ne znam naci gdje to moje pravo pise da se mogu na to pozvati.

zapravo gdje uopce pise da su oni obavezni uzimati djecu s podrucja koje pokriva taj vrtic?

trazim pomoc...
    hvala...

(isti post sam stavila i na jaslice, cuvanje.... pa molim da se, ukoliko je potredno jedan brise

) soriii...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u nekim vrtićima stavljaju listu neupisanih, pa se može i žaliti. možda da vidiš kak stoje u kvartu gdje radiš, napr. u centru je manjak djece, a na periferiji gajnice, špansko itd. puno previše djece, još uvijek imaš šanse da neko odustane od vrtića jer su se neki prijavljivali u više njih.

Sretno!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Direktorica vrtica u Rovinju je u srpnju, dakle, u ljetnim mjesecima, kad su sva mjesta vec popunjena primila sina od gradonacelnika i to na nacin da je prosirila jednu stariju grupu te tako "nije isla na stetu" niti jednog djeteta koje nije primljeno. Pozvala se i na to da postoji "solidarnost medju drzavnim sluzbenicima".
    Samo sumnjam da se grupe prosiruju za obicne ljude.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •