Ole i ovdje ~~~~~~~~~~~~~ da je sve super
Linda, prekrasno, čestitam, i želim pravu školsku veselu trudnoću![]()
Ole i ovdje ~~~~~~~~~~~~~ da je sve super
Linda, prekrasno, čestitam, i želim pravu školsku veselu trudnoću![]()
Linda čestitam
ole jel prošao UZV? Ako nije još nije kasno za ~~~~~~~~~~~~
šaljemo veliki zagrljaj malenom leptirićuLinda prvotno napisa
čestitamo![]()
zelena :D :D kako lijepo!!!!![]()
ole kako je bilo na uzv?
božana :D za happy family![]()
magnolia još je rano,samo miruj i čuvaj svoju bebicu
lindaleptiriću
Ja sam danas 6/4 i otišla svom ginekologu. :shock: nije me htio pogledati,nego da odem svom mpo za tri tjedna kako sam i naručena.
Imam osjećaj da me on uopće ne želi voditi.
Moram vidjeti hoće li moja docentica koja je vodila IVF htjeti me voditi s obzirom da su blizanci.
Moram vam reći da se uopće nisam uzrujala,možda bolje da me manje dolje pregledavaju dok mojine ojačaju.
Muči me malaksalost,bolovi u želudcu.Jedem na silu,jedem za njih.
Evo da javim,
mi smo dobro UZV je proso ok veliki smo 28.62mm a trenutno smo 9+5, kompjuter je izbacio da sam 9+3 ali doktor je rekao da je to ok i da je beba vec zivahnai nemoze se bas tocno izmeriti.
E sad narucili smo se za 3d UZV za 2 tjedna, kako bi se osigurali da je sve uredu.
babyB dragajos bolje manje pregleda, a ti samo jedi za
![]()
![]()
vanesax, sb1977, zelena, Tincha, Roza Groza![]()
I zaboravih za nove trudnice linda, magnolia,bozanaza vas i vase mrvice
Oletebi i cvjetiću
BabyB ja još uvijek osječam full umor i malaksalost, al nadam se kroz 2 tjedna da će to sve proći...još 2 dana i u 11 tjednu smo...nekako se nadam da če ovaj prvi trimestar proč bez velikih problema i da ćemo sretno zagrabiti u drugi...uglavnom mirujem, dignem se skuhat nešto, pojest voća, otuširati se...al rekla sam bolje da sad mirujem dok se lijepo ne uhvate i ne očvrsnu...a da mi je pun kufer kreveta i televizije JEST![]()
Kiss svim novim i "starim" trudnicama i da ovo proljeće procvjetaju naše malene ružice...
ovaj topic se mic po mic pretvorio u kružoke kakve smo zbog dolje navedenih razloga zaključale davnih dana.
stoga kopiram s drugog topica i stavljam ključ u bravu:
pinocchio prvotno napisa