Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: krevetić za bebu

sally avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno krevetić za bebu

zna li tko neku adresu na netu di si mogu pogledati krevetiće???

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Najbolji krevetić za bebu je bračni krevet sa mamom i tatom 8)

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Na stranicama Turbo Limača, Baby media Shopa, Adaxa... Uglavnom svi koji prodaju opremu za djecu, a imaju svoje stranice na internetu.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj M.a.r.t.a prvotno napisa
    Najbolji krevetić za bebu je bračni krevet sa mamom i tatom
    Potpis ko'kuca 8)

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Preporučujem da uzmeš krevetić kojem se može pogidnuti jogi u par nivoa. (nadam se da kužiš na što mislim)

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Zgodno je i kad se stranica kreveta može spustiti.

Tikva avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja sam jednom slucajno naletila na krevetic kojem se moze skinuti jedna stranica i pricvrstiti za rub kreveta. Kad beba naraste opet vratis stranicu i imas kimbac!
    Cini mi se prakticno.

Tikva avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo, ovako nesto...samo sto je to bilo na stranoj stranici, mislim da bi moglo toga biti u turbo limachu!
    http://www.tinybed.com/prod_images/ARM8200.jpg

frida editirala: nije dozvoljeno stavljati slike u postove!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Christy prvotno napisa
    Citiraj M.a.r.t.a prvotno napisa
    Najbolji krevetić za bebu je bračni krevet sa mamom i tatom
    Potpis ko'kuca 8)
    tako je.
    pa po noci poljubis male rukice i pomazis kosicu.
    nama je kindac najbezveznija investicija.
    Sory na OT

Kindac smo inace nasli u Adaxu: jako lijep, bijeli (ja ne volim boje) - na kotacice i stranica se spusta.

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ali curke kako vas nije strah za tako malu bebu, kad zaspete da ne bi slučajno bebu nekako nagnječili? Ja odmah na to pomislim kad netko kaže da je malena tek rođena bebica s roditeljima u krevetu

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kikic prvotno napisa
    Ali curke kako vas nije strah za tako malu bebu, kad zaspete da ne bi slučajno bebu nekako nagnječili? Ja odmah na to pomislim kad netko kaže da je malena tek rođena bebica s roditeljima u krevetu
    bez brige, za to postoje posebni senzori ...

ja sam "vježbala" s mačkom koja mi se u trudnoći uvlačila u krevet

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i mene bila frka pa je M spavala u kindacu DO naseg kreveta s tim da sam skinula stranicu. Tek s dva mjeseca sam je stavila sa sobom u krevet (tad smo bile u bolnici) i tu smo praksu nastavile doma. Jednostavno nikad nisam toliko cvrsto spavala da nisam bila svjesna nje, ali tako je to bilo i prva dva mjeseca.

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I mi smo počeli sa kinderbetom uz krevet, i prvih mjesec, dva sam ga nakon podoja vraćala u njegov krevet, ali poslije kad je malo ojačao skužila sam da je ovako puno praktičnije Kako cure kažu, postoji poseban senzor!
    Uz to, muž mi radi noćnu smjenu pa imamo mjesta koliko očeš

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I nije nam propala investicija (osim šta smo kupili nekvalitetan krevetić za puno novaca ) jer nam u dnevnom boravku služi za dnevno spavanje (npr. SADA) i navečer kad ga uspavam oko 8,9h prije nego se preselimo u sobu stavim ga u kinderbet pa surfam, čistim, gledam tv...

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

eh, da sam samo znala onda. Ni pod razno ga ne bi kupovala. Bračni krevet potpisujem. Sad imam potpuno novi vibelov kindač u podrumu
    Krevet 90 x 200 je super prihvatila i napustila mamu
    Sama se odlučila na to. Meni još nije bilo ni na kraj pameti da joj nudim da ide spavati u svoju sobu, a cura se preselila.

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi smo sinoć spavali svi zajedno u velikom krevetu jer je šefica to zahtjeva. Cjelu me izšakala, iznogala, i probudila sam se umornija nego kad sam otišla spavati a i mala se budila svako malo iako inače spava cjelu noć.
    Tako da ne paše svima zajedničko spavanje.

Ne treba štediti za kupnju krevetića jer je to dugotrajna investicija.
    Naš je dosta star, tj. od kad sam ja bila mala beba. U njemu je spavalo 4 djece, i sad Enola. Jedino je madrac novi, a krevetić je još uvijek super.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kad je g prešla u moj krevet, i ja se nisam mogla dobro naspavati. Onda sam se vljda naviknula. Pa sad kad je odlučila spavati u svom krevetu opet nisam dobro spavala. Navika je opaka stvar.
    Ja sam govorila iz svog iskustva. Nama je to stvarno bila nepotrebna investicija.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je kod krevetića jako važno da ima kotačiće pa mogu mrdati,približavati i udaljiti kad treba.Inače,nama je od troje djece samo jedno spavalo u krevetiću i to ono koje se nije dojilo pa i nije steklo naviku.Dapače,smetalo ju je kad je netko blizu nje dok spava.A ova dva majstora su moji priljepci,kako danju tako i noću

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

sad više ne kužim....prvo sam shvatila da joj treba krevetić za bebu-lutku? a sad ste se raspisale o co-sleepingu i kinderbetima.....di je autorica da pojasni šta joj treba!?!?

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa
    sad više ne kužim....prvo sam shvatila da joj treba krevetić za bebu-lutku? a sad ste se raspisale o co-sleepingu i kinderbetima.....di je autorica da pojasni šta joj treba!?!?
    Bitno da mi diskultiramo

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Cure, molim vas da o co-sleepingu diskutirate na za to predviđenom PDFu, ovdje možete dati savjet gdje na internetu pronaći krevetić. Hvala.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

www.ikea.com ,ja imam njihov krevetić i super je,spušta se stranica pa može biti i normalan krevetić kad je djete veće i samo izlazi s krevetića,a podnica podešava na 2 razine!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Re: krevetić za bebu

Citiraj sally prvotno napisa
    zna li tko neku adresu na netu di si mogu pogledati krevetiće???
    http://www.lip-poljcane.si/

Njihove krevetiće drži Adax, mi imamo jedan i jako smo zadovoljni. Ima 3 razine visine madraca, zaštitu za zubiće, jedna stranica se spušta...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Veličina krevetića

Molila bih informaciju gdje se mogu kupiti krevetići, tj. kinderbetići manjih dimenzija, jer, zbog ograničenja prostora želimo pružiti djetetu maksimalni komfor, a s druge strane imati lagani pristup do krevetića. Da li krevetići uopće smiju/mogu biti manji od 60/120-130 ili je to preporučena dimenzija za djecu.
    Unaprijed hvala.
    Pozdrav i sretno,

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Re: Veličina krevetića

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa
    Molila bih informaciju gdje se mogu kupiti krevetići, tj. kinderbetići manjih dimenzija, jer, zbog ograničenja prostora želimo pružiti djetetu maksimalni komfor, a s druge strane imati lagani pristup do krevetića. Da li krevetići uopće smiju/mogu biti manji od 60/120-130 ili je to preporučena dimenzija za djecu.
    Unaprijed hvala.
    Pozdrav i sretno,
    Krevetića koliko ja znam nema manjih od 120*60. Koljevke i raznorazne košare su manje.
    Problem malih dimenzija krevetića je taj što dijete brzo raste. Moja mala nema još 2 godine, a visoka je 95 cm. Sva sreća što smo kupili krevetić 130*70 pa će valjda uspjeti u njemu dočekati 3 godine. Onda se seli u normalni krevet.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hajde da ne otvaram novi topic, zanima me madrac za krevetic: sta mislite, ima li smisla kupovati skupi madrac za krevetic? kad kazem skupi, naravno mislim i kvalitetniji od obicnog s oprugama. ima hespo neki od lijevane pjene, najvaznije mi je sto se navlaka skida i pere, al je skup... za tu cijenu dobijem 3-4 obicna. nije meni zao novaca ako je to dobro, zdravije, nego kontam, malo dijete, tjelesna tezina, koliko ce stvarno spavati na njemu, a koliko s nama... ideas?

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

nema smisla
    dijete je prelagano da bi efekt lijevane pjene uopce osjecalo

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja bih uzela u obzir jeste li ti ili djetetov otac možda alergični na prašinu.

ako jedno od vas dvoje je, dijete ima veći rizik da i ono bude alergično pa se u tom slučaju preporučuju madraci od pjene/spužve, čije se navlake peru, a i oni sami se daju oprati.

a krevetić si već kupila? ako kupite onaj veći, 140x70, dijete može u njemu spavati 'do škole' , pa se u madrac isplati uložiti

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ovaj krevetić je najmanji, za madrac 60x120
    http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00115751

a mi imamo ovakav koji može do udaje
    kojem se stranice spuštaju pa su dimenzije od 135 do 200 u dužinu
    http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80032587

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Krevetić 120*60

Hvala na odgovorima/savjetima.

Pronašli smo u Turbo limaću u King crossu krevetić marke Colorino, dimenzija 120*60 i vjerojatno ćemo kupiti taj model, iako ima manje uzoraka i boja od onih većih dimenzija. No, moramo se s nečim pozdraviti - ili s funkcionalnošću prostora ili s dizajnom/bojom.

Puno pozdrava i sretno,

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Pogledaj si ovdje:

http://www.itc.hr/proizvodi.htm

na stranici nemaš sve krevetiće, u dućanu ih ima više. Dućan ima mislim samo u Varaždinu. Ta tvornica radi za američko tržište, proizvodi su jako kvalitetni, a u njihovom dućanu ih kupiš po tvorničkoj cijeni. Naš je najsličniji onom prvom na slikama, koštao je 1300 kn prije godinu dana, možeš spuštati madrac u više nivoa, prednja stranica se spušta a možeš ju skroz i skinuti pa poslije imaš kauč. Napravljen je od punog drva i ima nekakvu višegodišnju garanciju (ne znam koliko, ne da mi se tražiti ju), jako je čvrst. Nakon kaj smo pregledali masu krevetića po raznim dućanima u Zg, ovaj je pobijedio kvalitetom, jednostavnošću, i naravno- cijenom!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: Veličina krevetića

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa
    Unaprijed hvala.
    Pozdrav i sretno,
    Mi imamo graco putni krevetić (1300 kn) koji smo kupili u turbo limaču i u njega smo ubacili hespo madrac koji smo napravili po mjeri za 270 kn. Dimezije madraca su 65x95 cm i u njemu će spavati dok ga ne preraste, onda ide u normalan krevet sa zaštitom.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala Lucija Ellen i Foška! Dobila sam odgovor i iz Bernarde, ako znate oni hrvatski madraci, da medicinski madraci nemaju smisla, jer su napravljeni za osobe od 50 kg. Bas su mi lijepo i iskreno rekli da si ustedim novac. Doduse jos sam neodlucna jer mi jedna prijateljica kaze da izbjegavam metal u madracu, a oni s oprugama ga nuzno imaju, ne?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kako vam se čini ovaj krevetić? Jedino me muči što nikako da skužim može li se madrac podešavati na više razina... :/

http://www.amazon.com/Simplicity-Vie...408746&sr=1-15

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

imas i ovaj; http://www.stokkeusa.com/sleepi.htm

fora je, moj bratic ga ima za blizanke, kupljen u kiki (ne znam koliko para)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •