Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: montaža romer kidfix-a

mofo2

Početno montaža romer kidfix-a

bog!
    Kupujemo auto sjedalicu u kategoriji 18-36 kg i dvoumimo se između romer kidfix i maxi cosi rodi xr.
    Premda favoriziramo kidfix malo smo u nedoumici jer smo je jučer pokušali montirati u auto i pritom nam je bilo vrlo čudno kako se naslon sjedalice pomiče naprijed nazad odnosno nije fiksiran na sic auta.Kasnije nam je prodavačica u dućanu pokazala rodi xr i vidjeli smo da je i njezin naslov "klimav" tj. ne stoji fiksno. Molimo Vas da nam pojasnite da li griješimo ili je to zaista tako jer imamo osjećaj da će se pri kočenju naslon zaljuljati i krenuti naprijed.
    Drugo što nas zanima je može li se na kidfixu pomaknuti nagib stolice u bolji položaj za spavanje budući da maxi cosi ima mogućnost pomicanja.
    Molimo Vaša iskutstva sa kidfixom...
    Unaprijed zahvaljujemo.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja imam kidfix, i zadovoljna sam. s obzirom da nemam nikakva iskustva s drugim sjedalicama, jer je ovo jedina u toj kategoriji koju smo do saad imali, teško mi ju je uspoređivati s drugim markama.

Ovo s naslonom što se pomiče, pretpostavljam da je radi toga kako bi se naslon prilagodio naslonu stražnjeg sica koji se razlikuje od auta do auta.

pogledaj ovaj topic

Koja je najbolja sjedalica od 15-36kg?

pa recimo ove:
    autosjedalica römer
    Maxi Cosi Rodi - kg 18-36
    iskustva: AS 15-36 kg

ima dosta topica na ovu temu, samo ukucaj u pretražnik "AS 15-36"

mofo2

Početno montaža kidfix-a

Molim te reci mi da li je i tebi naslon sjedalice kada je prazna klimav ili je čvrsto oslonjen na sic auta jer me brine da li su problematični moji sicevi budući da u karavanu imam iza tri odvojena sica ili to jednostavno mora tako biti.
    Može li se podesiti dubina sjedalice tj. nagib?
    Thanks...

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

već pola godine je nismo vadili iz auta, ali koliko se sjećam, jest, bio je klimav...

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

sad tek vidim da pitaš je li klimav naslon kad je montirana u autu... sorry... iskreno, trebala bih se zaletit do auta provjerit, mislim da ne, ali nisam sigurna. sad si me uhvatila.... :/

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

kao da sam ja otvorila topic.
    nama ju je smontirala teta expert za AS i sve je bilo super, niti sam ja išta kužila, dok je nismo premještali iz auta u auto.
    Klima se i da li je to OK.
    Inače, može se nagnuti na način da se booster pomakne prema naprijed, al sve to dok nije dijete u njoj.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

sjedalice grupe II/III služe kako bi osigurale pravilan put pojasa vozila i eventualno kao zaštita kod bočnih sudara (modeli sa bočnom zaštitom), klimanje naslona ne igra u toj cijeloj priči nikakvu ulogu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: montaža kidfix-a

Citiraj mofo2 prvotno napisa
    Molim te reci mi da li je i tebi naslon sjedalice kada je prazna klimav ili je čvrsto oslonjen na sic auta jer me brine da li su problematični moji sicevi budući da u karavanu imam iza tri odvojena sica ili to jednostavno mora tako biti.
    Može li se podesiti dubina sjedalice tj. nagib?
    Thanks...
    mi imamo kidfix i tri odvojena sica
    nisam primjetila da se nešto posebno klima, i kad ju vozim prazno uredno je naslonjena, naravno rukom ju mozes lako klimati

sto se tice nagiba, nama se sjedalo moze podesavati, no nismo imali potrebe za tim, L. puno ljepse spava u ovoj nego u prethodnoj grupi, glava joj uopce ne pada, a recimo u MX Priori koja se mogla izvuću u "lezeci polozaj" bi joj glava stalno padala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •