Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: NAŠE ČUDESNE PRIČE

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

radujem se svakoj vašoj priči jer i sebe vidim tako nekako ,sretna sam jer znam da nisam sama šaljem vam milion pusa i zgrljaja za sve bebe u bušama i one koje su več ovdje svima školska trudnoča i da bude sve za pet pozz

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Doista se čuda događaju,mi eto imamo jednu curicu od 14 mjeseci.Uspjeli smo iz drugog pokušaja inseminacije.Inače je problem kod MM-oligoasthenozoospermia. Nalaz je bio 4-5 milioncica al uspjelo je.S obzirom na takav nalaz odmah smo krenuli na drugo(dok se da još šta i nabrati).Kad ono nema ni milijunčić nego 300 tisućica.Pa ajde kazu jedan je dovoljan.I tako prvi ivf-pukli folikuli , drugi ivf/icsi dosla vještica. Pa sljedeci trebao biti u prvom mjesecu kad NEMA VJEŠTICE.Šta joj je sad?Ljudi moji ja PRIRODNO TRUDNA. 5 tjedana.Nemogu još sebi doći...ne vjerujem al imam slikicu od ultrzvuka pa ju stalno gledam...Nismo ništa posebno radili jedino je MM bio kod jednog bioenergičara.Čuda se doista događaju...Zato svima vama jedno veliko hvala na vašim pričama i iskustvima jer doista ste mi puno olakšale čitajući ovaj forum.Jer puno je lakše kad znaš da nisi sam...Ljubim vas sve i želim vam da čim prije one koje još nisu postale majke da to i ostvare.Sretno vam svima i još jednom jedno veliko hvala.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •