-
Laura, držim fige za tebe i tvoju curicu.
Sretno i bebici iz Tunisa kao i svima koje nam stižu.
Moja priča, 2 godine bezuspješnih pokušaja. Od klomifena u roku mjesec dana narastao miom veličine 3x4 koji je urastao u stjenku maternice. Operacija, odstranjen miom, napravljena rekonstrukcija maternice. Doktor kaže da ima jednu dobru i jednu lošu vijesti. Maternica ok, jajovodi oba prirodno sužena i zato neprohodna. MM oligozospermija. Upućeni na VV. Stimulacija 6.mj.2006 - beta nula. Smrzlići - 1o. mj. 2006 - Beta nula. Prirodni 11 mj. - 2006 beta nula. I konačno stimulacija 2 mj. 2007-beta 506. Od početka strogo mirovanje. S 26 tj trudovi, otvorena, beba s glavom dolje. Idućih 11 tj. partusistem - infuzija. Strah je bio ogroman. S 37 tj. rodio se moj Ivan koji sad ima 10 mjeseci i najveća je sreća u mom životu. Na žalost neće dobiti bracu ili seku, osim ako Bog ne odluči drugačije, jer zbog stanja moje maternice doktor mi je rekao da ne želi raditi transfer smrzlića kojih imam još puno.
želim svima da osjete ovu sreću i zagrele svoje bebice, da vide te divne osmjehe i čuju onu divnu riječ mama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma