-
Odjava djeteta i prijava na drugu adresu
Dakle, mM i A. sutra bi se trebali odjaviti sa adrese na koju smo trenutno prijavljeni i prijaviti se u drugi grad na drugu adresu. Ja trenutno ostajem prijavljena na ovoj adresi pa ću se naknadno odjavit.
A. mi je bubana, a nemamo je kome ostavit da je čuva pa se pitam može li odjavu i prijavu obavit samo jedan roditelj ili moramo oboje u policiju?
Znate li možda što od dokumenata trebamo pripremiti?
Problem je što to sve moramo sutra obavit, a ne da mi se vuči nju bubanu po policiji.
Ako netko zna, bila bi zahvala na podijeli to samnom.
-
Može ti i TM sam obaviti,ali moraš onda kod bilježnika dati izjavu da se slažeš.
Od papira ti treba Arianin rodni list,za ostalo nisam sigurna.Mi smo se prijavljivali zbog kupnje kuće i oslobođenja od poreza,pa nam je svašta trebalo.
-
Ovo je sa stranica MUP-a i nigdje ne kažu da trebaju bit oba roditelja ili da treba ovjereni prsitanak onog roditelja koji nije prisutan.
Sad mi nije skroz jasno. Možd anajbolje da ih ujutro nazovem odmah u 7,30 i provjerim prije nego se uputimo.
Promjena prebivališta (odjava i prijava)
* Zahtjev za odjavu prebivališta podnosi se u nadležnoj policijskoj upravi / policijskoj postaji (PU/PP), prema mjestu u kojem građanin odjavljuje prethodno prebivalište
Za odjavu prebivališta potrebno je:
o osobna iskaznica
o popunjeni obrazac odjave prebivališta (obrazac br.1)
o ako se odjavljuje dijete, potrebno je priložiti:
+ izvod iz matice rođenih (za dijete)
+ ako su roditelji razvedeni i pravomoćno rješenje o razvodu braka
* Zahtjev za prijavu prebivališta podnosi se u nadležnoj policijskoj upravi / policijskoj postaji (PU/PP), prema mjestu u kojem građanin prijavljuje novo prebivalište
Za prijavu prebivališta potrebno je:
o potvrda o odjavi prethodnog prebivališta
o osobna iskaznica
o popunjeni obrazac prijave prebivališta (obrazac br. 1)
o dokaz kojim se potkrepljuju činjenice na kojima stranka temelji svoj zahtjev
-
I mi smo morali biti oboje.
-
Trebate otići oboje, od dokumenata su nama trazili osobne iskaznice i rodni list djeteta.
Nazovi 4563-670 ili 4563-671 i drzim fige da nema reda
-
Ma nema reda.Ja sam u zadnjih mjesec dana bila na tom šalteru 5 puta
(ne pitajte).Najduže što sam čekala je 15 min.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma