-
molim mišljenje oko go-a!
Kako mi je dijete u Nedelju ostalo u bolnici, zbog upale pluća, a posjete su moguće od 12-13 i od 16-17h. I kako sam ovaj tjedan trebala raditi ovaj tjedan do šest, (prije sedam me nebi bilo doma tj u bolnici), idem si ja lijepo u ponedljak rješiti bolovanje jer si nebi niti vidjela dijete!
Kad ono pedijatar ne može dati potvrdu za bolovanje radi bebe jer se o njoj brine bolnica a ne ja trenutno, firma mi neda pet dana mog godišnjeg ( na to sam pala u nevijest) a niti dr.-ica moja ne može iz istog razloga kao ni pedijatar dati mi bolovanje!
Na kraju mi je ipak moja dr otvorila bolovanje da mogu biti sa svojim djetetom. Ali jedva, i to na sedam dana. I nije mi nikako jasno da je to moguće. Kako onda roditelji kojima su djeca opakije bolesna i koja su mjesecima, godinama u bolnici, a koji također svakako rade. Kad dolaze u posjete svojoj djeci? Nikad? Kakav je to zakon, nije mi stvarno ništa jasno!
A sad ide najbolji dio! Sedmi dan mog navodnog bolovanja je Nedelja, dakle mora mi dr-ica zaključiti bolovanje. A kako je dr. rekao da će Petra još ostati ja trebam rješenje za cijeli idući tjedan! I sad opet u Petak moram zvati svoju firmu i tražiti opet svoj godišnji! A ako mi odbiju moram doć direktno do gazde ili poludit i zvat inspekciju.
Naposlijetku trebam vaše mišljenje oko firminog stava! Jesam li u pravu ako mislim da mi firma ne smije odbiti dati moj godišnji (a posebno poradi ovog mog stvarno tužnog razloga? Što bi mi savjetovali da učinim ako mi oni to opet odbiju sad u Petaki na koju točno odredbu zakona da se pozovem?
Moram malo pročačkati Zakon o radu...
Unaprijed vam hvala...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma