dakle jucer poslije vrtica kada je Antonio isao piskiti i ja mu isla obrisati pisu zamalo se nisam onesvijestila-piso natecen kao krumpir!!!! Pitam sto je bilo-kaze udario se, mislim si ja moze biti, no drugo piskenje jos veci-u medjuvremenu sam zvala pedicu i rekla mi je da mu mazem s jednom kremom koju imamo kuci,oblozi od vode i caj od brusnice, no kako nije bili poboljsanja lijepo ja u 10 navecer na hitnu u Klaicevu -kad cu nas primili i ja skinula mu gace imam sto vidjeti-poceo curiti gnoj zut i gust kao griz...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...legli mi malog i dr mu je to istisnuo...plakao je ali nije histerizirao jer je shvatio da mu pomazemo, kad smo bili gotovi da on peticu dr i kaze mu-malo sam ti pjevao na stolu-hvala. dobili smo antibiotski sirup i obloge stavljamo do nedjelje, danaj je vec puno bolje. u nedjelju ce mu prevuc kozicu posto nije do sada mogao i to je razlog infekcije koja je tinjala. drage moje premrla sanm,no moje dijete je bilo iznenadjujuce hrabro...imate li iskustva sa slicnijim stvarima?