-
Histeroskopska operacija
Naime, u MPO-i sam već dvije godine, za to vrijeme odradila sam lletz konizac., 1 stimulirani IVF i tri prirodnjaka. Ali ne ni HSG, ni laparo. Liječnici mi do sada nisu savjetovali takve zahvate s obz. da je glavni problem u spermiogramu.
No nedavno sam pričala s jednim MPO-vcem koji ne kuži zašto ja to ipak nisam napravila prije početka s IVF-ovima. Pogledao me na UZV i uočio neku malu pregradicu (koja kao vjerovatno neće stvarati probleme prilikom implantacije ili eventualne trudnoće, ali nije isključeno) i savjetovao mi je histeroskopsku operaciju (prilikom koje bi to i uklonio). E sad ja vas pitam, kakva je to operacija, je li netko to već radio, molim iskustva.
I još nešto, tu histeroskopsku operaciju bih ja trebala platiti (u Ljubljani). Nekako mi to teško pada jer vjerujem da su i naši liječnici sposobni dobro obaviti takvu operaciju tako da bih možda to mogla riješiti preko HZZO-a. A s druge strane, nitko od naših liječnika mi nije ukazao na postojanje nekakve pregrade ( a toliko ultrazvukova sam prošla). Što mislite?
Hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma