-
Drage moje,
vidim da se već dugo nitko nije javio na ovu temu, ali nisam znala gdje bih točno napisala ono što me zanima, pa se iskreno nadam da će netko vidjeti ovaj post i eventualno znati odgovoriti na neka pitanja koja mi se stalno "vrte po glavi"...
Moja priča je slijedeća...
7.7. rodila sa prekrasnog dečka prirodnim putem, točno na termin, cijela trudnoća uredna (rekla bih i za poželjeti), apgar 10/10... Nekoliko sati nakon poroda moj bebač je poplavio (da ne duljim priču), otkrivena mu srčana mana i hitno prebačen u Zg na Rebro... Nakon kateterizacije ustanovljene su sve njegove srčane greške, kojih je bilo jako puno (suženje aorte prema nogama, asd+vsd, membrana u lijevom atriju...) Prva operacija je uspješno obavljena kojom su otklonili suženje aorte, ali drugu operaciju, nažalost, moj anđeo nije izdržao...
Ono što smo prošli mm i ja ne moram posebno objašnjavati, vjerujem da me svatko od vas razumije...niti govoriti o praznini i gorčini koju osjećam...
Poslije svega ostala su još samo pitanja na koja nikako ne mogu dobiti odgovor (iako ih uzalud tražim po netu, pa se samo nađem u još većem labirintu neznanja), ali se nadam da će mi netko od vas barem približno dati neke odogovore...
Dakle, ono što me zanima je da li itko može reći zbog čega dolazi do takvih grešaka (barem da u sljedećoj trudnoći mogu više obratiti pozornost na neke stvari), iako ni sami doktori mi nisu znali dati neki konkretan odgovor...više, tipa: to se događa, rijetko, ali dogodi se...
i kolika je šansa da se, ne daj Bože, tako nešto ponovi (budući da genetika nema veze s tim)...
Molim one sa sličnim iskustvima (vlastitim ili nekog bližnjeg) da mi pokušaju dati bilo kakav odgovor... vjerujem da će te shvatiti moju tugu, strah i na kraju, moju nemoć...jer samo želim znati zašto je tako moralo biti..
Oprostite na podužem postu...sve vas
, majkama koje se i dalje bore želim puno snage i vjere!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma